Dzień dobry kochani Szaleńcy
-1 i wieje, coś też tam popaduje.
Widzę że gdyby nie Alutkowe

kolanko, to byśmy nie mieli o czym pisać
Wiem, ból kolana jest paskudny, też to przerabiałem, ale mój ból związany był z uszkodzeniem biodra. Nawet stopa mnie bolała i miałem trudności z chodzeniem. Rentgen nic nie wykazywał, dopiero rezonans pokazał co się dzieje. 3 lata czekałem na zabieg z bólem biodra, kolana i stopy. Po zabiegu wszystko minęło. Lekarz wyjaśnił mi że aby ulżyć biodru, podświadomie, w czasie chodzenia czy leżenia, źle układałem kolano i stopę i stąd ten promieniujący ból. Na szczęście 2 lata po operacji nie czuję już bólu i mogę swobodnie się poruszać.
Dwie Panie "M"

już na posterunku więc dołączę do nich. W miłym towarzystwie zawsze raźniej
Zapraszam na kawę z humorem
Kilkuletni chłopczyk i dziewczynka w tym samym wieku kąpią się razem w wannie. Dziewczynka dostrzega siusiaka i pyta chłopczyka:
– Mogę dotknąć?
Chłopczyk oburzony:
– Nie ma mowy! Swojego już urwałaś!
Zenek i Maria uznali, że aby mięć chwilę dla siebie w niedzielne popołudnie, jedynym wyjściem jest wysłać syna na balkon i poprosić go o komentowanie tego, co się dzieje w okolicy.
Chłopiec zaczyna komentować, a rodzice robią swoje.
- Holują samochód na parking - mówi - przejechała karetka. Wygląda na to, że Kowalscy mają gości - mówi po chwili - Mateusz jeździ na nowym rowerze, a Nowakowie uprawiają seks.
Mam i tata podskoczyli w łóżku:
- A skąd wiesz? - pyta zaskoczony ojciec.
- Ich dziecko też stoi na balkonie.
Serdecznie Was pozdrawiam i dnia miłego życzę a słonka w sercach