Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam bladym świtem.......
Dopiero co wyszłam spod kołderki. Jedni i drudzy Młodzi na wczasach więc babcia ma luzik Można dospać i pożyć na zwolnionych obrotach.
To robię kawkę i herbatkę i zapraszam wszystkich chętnych Mam nawet czekoladowe ciasto z cukinią. Nie wiem jak się piecze, bo to córcia piekła, ale przepyszne browni. Rozpływa się w ustach. Muszę poprosić o przepis.
Miłego dnia życzę.... .. oby obyło się bez podtopień, bo dostałam alert o silnych opadach.