Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Bibi2 pisze: 19 paź 2024 08:33
Anja , Gabriela dzięki za opis ośrodka,
co prawda nie sanatorium, a Ośrodek Rehabilitacji ale ważna jest ocena
Cześć Bibi2, mniejsza o nomenklaturę
Najważniejsze jest to, że ludzie wracają z Ossy zadowoleni z rehabilitacji i fizjoterapii. Tak jak pisała Gabriela w swoim poście o fizjoterapeucie Darku, że widać że to jego pasja a nie praca. Takich ludzi nieczęsto się spotyka. Jego empatia, umiejętności, profesjonalizm i pozytywne nastawienie do pacjenta przyciągną tam pacjentów. Oczywiście ważne jest też "wykorzystanie" jego umiejętności dzięki doposażeniu Ośrodka, który dopiero zaczyna przygodę z kuracjuszami. Sam budynek ma wielki potencjał. Sama okolica, baza hotelowa i kadra to skarb. Powinni jeszcze tylko wielokrotnie Darka sklonować
Czy jedzie ktoś z województwa pomorskiego do tego ośrodka lub okolic w najbliższą sobotę tj. 7 czerwca 2025r? Chętnie podzielę koszty dojazdu samochodem, ponieważ transport środkami komunikacji publicznej jest bardzo skomplikowany.
Gabriela pisze: 18 paź 2024 12:43 Anja21, pod wszystkim się podpisuję w 100%
W Ossie znajdziesz ciszę i spokój. Tam jedziesz odpocząć od zgiełku wszystkiego, spalin, ryku silników, świateł, ludzi.
Jadąc tam czytałam opinię o Panu Darku, że taki dobry w tym co robi.
Myślę pojadę, sprawdzę
Tego nawet nie da się opisać jakie ma indywidualne podejście do każdego ,,pacjenta,, Widać że to jest jego PASJA, nie praca. Chce robić coś więcej niż tylko co zaleca program. Ma wieloletnie doświadczenie pracy w zawodzie (36lat) To skarb, dla tej placówki że go macie Szczerze, słowa tego nie opiszą. Poczekajcie na kolejne turnusy i wpisy o tym ośrodku, a się przekonacie co macie i kogo macie.
Zdecydowanie na plus ośrodka w Ossie jest to że każdy ma indywidualny program z fizjoterapeutą.
Dziś mogę mówić Darek, bo było mi dane być w jego grupie podopiecznych do indywidualnej terapii. Założenie tej terapii jest takie, że pod Twoje osobiste problemy zdrowotne i możliwości pokazywana jest gimnastyka którą wykonujesz p