Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Abstynent, Ty chyba nie znasz znaczenia słowa "dokopać"?
Tak mądrze wyważonego i racjonalnego tekstu jak napisała Felice, dawno tutaj nie czytałem;
tym bardziej, że dotyczy wyjątkowo drażliwego, w ostatnim czasie, tematu.
Witam wieczorkiem
Nie lubię polityki jest beszczelna i zadziorna niekiedy
Miło jest bez niej lecz wdziera się niemal w każdą działalność człowieka
Jak to mówią świat na du..e stoi i się o nią opiera, tak jest z polityką niestety
Nie skłaniam się na prawo, chociaż to skończyłam, dla przekory jestem a partyjna
Milego wieczoru i dobrych snów życzę
A Felice wyciągnęła z dyskusji cały adpekt sprawy o
Abstynent, Ty chyba nie znasz znaczenia słowa "dokopać"?
Tak mądrze wyważonego i racjonalnego tekstu jak napisała Felice, dawno tutaj nie czytałem;
tym bardziej, że dotyczy wyjątkowo drażliwego, w ostatnim czasie, tematu.