Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witam..wyjeżdzam do Wielkiej Pieniawy na turnus od 6.03.14...proszę o jakieś informację na temat uzdrowiska i zabiegów...mam skierowanie poszpitalne z NFZ....proszę o jakiekolwiek informację...jadę pierwszy raz ...pozdrawiam
Witam...
Głowa do góry,bo trafiłas super sanatorium.Pełna baza zabiegowa na miejscu.Piękny,zadbany,świerzo po remoncie park.Wieczorem podświetlana fontanna.
Naprawdę jest co tam robic.Jak spedzac i gdzie spedzac czas.
Tylko jedna podpowiedź.Postaraj sie trafić do Pani dr Mirosława Rząsa.Ona jest super lekarzem.I do tego człowiekiem.Lekarzem z powołania.
Zabiegi są tam na najwyzszym poziomie.Dwa piękne baseny.Pełne SPA.Resztę sama zobaczysz.Tylko posłuchaj mojej rady,której Ci udzieliłem.
Pozdrawiam i życzę super udanego wyjazdu.