ŚLĄSKI - NFZ kolejka
- Atja
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2014 18:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 13
- Podziękował: 1 raz
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
Hej. Gratuluję Wam przydziałów.
Śpieszę poinformować że ja dzisiaj wydzwoniłam zwrot do Krynicy od 12 mają. Co prawda trochę mnie zmartwił fakt że do Mirlca ale w sumie lubię chodzić.
Najważniejsze że zdążę wrócić fo domu przed szpitalem Męża.
Pozdrawiam
Śpieszę poinformować że ja dzisiaj wydzwoniłam zwrot do Krynicy od 12 mają. Co prawda trochę mnie zmartwił fakt że do Mirlca ale w sumie lubię chodzić.
Pozdrawiam
GratulujęAtja pisze: 28 kwie 2025 22:56 Hej. Gratuluję Wam przydziałów.
Pozdrawiam
Ja niestety nadal nic nie upolowałam
Wszystkim pozostałym również gratuluję przydziałów
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2017 21:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowano: 15 razy
No to jedziemy na tym samym wózku...nadal czekamyolikkk pisze: 29 kwie 2025 08:19
Gratuluję![]()
Ja niestety nadal nic nie upolowałam![]()
Wszystkim pozostałym również gratuluję przydziałów![]()
![]()
DziękiGość pisze: 29 kwie 2025 08:29 OLIIIIIIIIII w końcu i dla Ciebie zaświeci słoneczko![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Vwmo7twnBYE
![]()
No i zaświeciło
Inowrocław Energetyk od 14 maja czyli prezent urodzinowy dla męża, bo ma w tym dniu urodziny
Dwa podejścia dziś i pierwsze to był Połczyn Borkowo. Już pani zaczęła rezerwację, ale zanim wpisała numer od męża to już zniknęło drugie miejsce
Też super miejscówka, ale umknęła i trudno.
Z Energetyka też się bardzo cieszymy, choć to już trzeci wyjazd do Inowrocławia, bo już byliśmy w Kujawiaku i Modrzewiu.
Za każdym razem byliśmy bardzo zadowoleni i wierzę , że tym razem będzie tak samo
Dwa lata temu byliśmy w Modrzewiu w podobnym terminie, przełom maja i czerwca. Trafiliśmy na dni Inowrocławia , więc było dodatkowo sporo ciekawych imprez. Ciekawe kiedy w tym roku będą dni Inowrocławia
Był też Horyniec do wyboru, ale byliśmy tam już kiedyś w zimie i jednak wolimy Inowrocław z cudnymi parkami, tężnią itp atrakcjami
Wszystkim oczekującym życzę równie udanych przydziałów, zarówno trafnych terminów i fajnej miejscówki
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2025 16:17 przez olikkk, łącznie zmieniany 1 raz.
ZAGUBIONY pisze: 29 kwie 2025 16:27 Dzięki![]()
![]()
No i zaświeciło![]()
Inowrocław Energetyk od 14 maja czyli prezent urodzinowy dla męża, bo ma w tym dniu urodziny
Dwa podejścia dziś i pierwsze to był Połczyn Borkowo. Już pani zaczęła rezerwację, ale zanim wpisała numer od męża to już zniknęło drugie miejsce![]()
Też super miejscówka, ale umknęła i trudno.
Z Energetyka też się bardzo cieszymy, choć to już trzeci wyjazd do Inowrocławia, bo już byliśmy w Kujawiaku i Modrzewiu.
Za każdym razem byliśmy bardzo zadowoleni i wierzę , że tym razem będzie tak samo
Dwa lata temu byliśmy w Modrzewiu w podobnym terminie, przełom maja i czerwca. Trafiliśmy na dni Inowrocławia , więc było dodatkowo sporo ciekawych imprez. Ciekawe kiedy w tym roku będą dni Inowrocławia![]()
Był też Horyniec do wyboru, ale byliśmy tam już kiedyś w zimie i jednak wolimy Inowrocław z cudnymi parkami, tężnią itp atrakcjami