Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A i u mnie sprawa się wyjasniła: wniosek złozony na poczatku sierpnia, pod koniec stycznia przydział przy nr 2000 do Piwniczna Zdrój- sanatorium Limba w dn -1 czerwca do 22 czerwca. Złozyłem tydzień temu prośbe o zmianę daty rehabilitacji bo mam kilka ważnych imprez w domu no i dzisiaj przydział do tego samego osrodka w dn 17 lipiec do 07 sierpień. Czyli da się zmienic (u mnie to był slub i wesele syna) a piszę to jako informacja dla innych kuracjuszy oczekujacych na przydział lub też zmianę terminu.
To bardzo mile ze udalo sie Wam z waznych rodzinnych powodow zmienic termin i pocieszajace ze rowniez pracownicy ze slaskiego Nfz pozytywnie
rozpatruja takie wnioski. Zycze dobrej rechabilitacji i udanego pobytu
berbla65 pisze: 12 lut 2025 16:31
Darek55 ...ale wybrnąłeś z tą kawą chociaż pojechać nad morze...to znowu nie tak daleko pozdrawiam
Do usług Berbla65. Dziś nr 6367. Z tego co piszecie skrzynkę listową sprawdzać poniżej 2000. A i wiarę przywróciliście, że nad morze pojadę ...czereśnie zrywać
Dzień dobry; w tym tygodniu kolejka zmniejszyła się o 1730 , na dzisiaj mam nr 24732 (reumatologia) . pozdrawiam wszystkich zakochanych kuracjuszy w dniu św.Walentego
Mnie tym razem zakwalifikowali na neurologię zupełnie nie wiem zresztą czemu .
Stoję więc w innej kolejce niż reumatologia i w tym tygodniu spadło 1699 numerków,
więc podobnie jak w kolejce reumatologicznej.
Zakończyłam tydzień z nr 12540.
Pozdrawiam Kolejkę cieplutko