Verano Kołobrzeg od 26.01.do 17.02.2025 r.

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Verano Kołobrzeg od 26.01.do 17.02.2025 r.

Post autor: zbigniew165 »

Dzisiaj dzień przed rozpoczęciem turnusu z NFZ dotarłem do Kołobrzegu ok. godz.13.30 i w recepcji zameldowałem się jako jeden z pierwszych kuracjuszy, ale za mną ustawiła się już spora kolejka.
Wieczorem okazało się że dzień przed rozpoczęciem przyjechało nas ok. 100 osób na trzystu, które mają być do jutra. Nigdy wcześniej nie widziałem w żadnym sanatorium tyle osób, które by przyjechały dzień przed. Chyba czytają nasze forum i teraz pewnie tak będzie. Do chwili obecnej jeszcze jest kolejka do lekarza po zabiegi.
Oczywiście ja już mam wszystko załatwione i jutro wolne, bo zabiegów nie ma.
Pani doktor bardzo przyjemna i konsultuje z każdym kuracjuszem jakie przepisać zabiegi.
Dla mnie najważniejsza była gimnastyka w basenie solankowym i gimnastyka zbiorowa na sali gimnastycznej i to mam.. Mam jeszcze krio na kolano, prądy Tensa , laser i naświetlania.
Jestem w dwójce na razie sam, ale jutro się okaże jaki będzie współlokator. Pokój w pawilonie B, który jest mi znany z poprzedniego pobytu.
Najdziwniejsze, że w naszej kawiarni dzisiaj dansing, chociaż nie ma jeszcze turnusu wszyscy w kawiarni z innych obiektów przyszli i dużo stolików zajętych.
Samochód już na parkingu prywatnym i co ważne w każdej chwili dostęp, bo mam swoje miejsce.
To na razie tyle z pierwszego dnia. c.d.n. :)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Re: Verano Kołobrzeg od 26.01.do 17.02.2025 r.

Post autor: ewasz »

No to niezłe zaskoczenie Zbigniewie, że aż 100 osób przyjechało w przeddzień...

Dzięki za opis :kwiat:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: