Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zibi ; licz do wyjazdu 9 miesięcy ale od daty złożenia wniosku , wg mnie będzie to koniec czerwca- lipiec.
Z mężem składaliśmy wnioski 13 grudnia 23 r .a turnus dostaliśmy od 9 września 24 r. Gdzie i od kiedy zaczynamy sanatorium wiedzieliśmy już w czerwcu. pozdrawiam
Wniosek wysłany 30 listopada , oczekuję na numerek
Patrząc na przydział BożenaiOlek mogę dostać turnus pod koniec sierpnia trochę później by mi pasowało , liczyłam na koniec września
Gieniu : gdzieś w marcu napisz prośbę do NFZ o przydział sanatorium na przełom września i pażdziernika , weż to jakoś umotywuj wykupionymi wczasami , czy wizytą u lekarza , mogą się przychylić to twojej prośby . pozdrawiam
Bożenko , dzięki za radę .... tyle , że ja mam zamiar dzwonić o zwroty od maja , gdybym jednak nie mogła dzwonić z przyczyn osobistych , pojadę wtedy , kiedy mnie skierują .... liczę na to , że latem kolejka wyhamuje
Witam. Kolejka chyba mocno zwolniła. Z tego co widzę u mnie, w listopadzie spadło kilka tysięcy. a w grudniu jeden tysiąc. Chyba że po nowym roku znów nabierze rozpędu Ja mam nadzieje na letnie miesiące.
Pozdrawiam oczekujacych i życzę wszystkim odpowiedniego miejsca i terminu
Ja obserwując kolejki i rozmawiając z kuracjuszami stwierdzam, że na wiosnę kolejka bardzo przyspiesza , mogą to być masowe rezygnacje z wyjazdów w sezonie droższym , osoby mające słabszą sytuację finansową wolą poczekać do pażdziernika , jeżeli już dostaną turnus wcześniejszy biorą pokoje trzy lub czteroosobowe co się póżniej różnie kończy, atmosfera w pokoju nie do pozazdroszczenia a jeżeli dostanie się takie osoby do stolika to nie ma się do kogo odezwać , gdyby nie to że byłam z mężem nie byłoby się do kogo odezwać . pozdrawiam