Krynica Zdrój - MIELEC
Re: Krynica Zdrój - MIELEC
I znowu nie weszło to co napisałem ale próbuję dalej pokój mały z widokiem na ośnieżony las bajka, łóżko podwójne z wygodnym materacem, łazienka z kabiną prysznicową to porażka na sztukę dla NFZ że mamy pokoje dla niepełnosprawnych. Wejście do kabiny 40 cm od posadzki a w środku taboret przykręcony do ściany w kabinie 70 cm w owalu jestem szczupły a ruszyć jest ciężko, spłuczka sedesowa nie ma przycisków konserwator mówi że stary model i nie można naprawić. "Mielec brawo TY. CDN.
Re: Krynica Zdrój - MIELEC
Witam ponownie to co pisze Duszyczka jest prawdą ale ja piszę na obecną chwilę moje subiektywne doznania w częściach bo cały temat nie w chodzi nie wiem dla czego. Jedzenie też uważam że jest dobre i wystarczające ale na stołówce okna są nieszczelne i mamy zimą dzięki temu włączoną klimatyzację, na zwróconą uwagę personelowi usłyszeliśmy żeby przychodzić w szalikach i w poniedziałek przyjdą fachowcy to to naprawią mamy drugi poniedziałek a ich nie ma. Okna zalepiono taśmami malarskimi i położono z rolowane koce na parapetach pomysł godny Stanisława Barei. "Mielec" brawo TY. Może teraz coś optymistycznego personel fizjoterapeutyczny robi co może żeby poprawić sytuację żebyśmy byli zadowoleni ale baza zabiegowa jest bardzo skromniutka, jednym z zabiegów jest picie wody źródlanej z kartonu i jest to liczone jak 10 zabiegów, a okładziny borowinowe na cały kręgosłup liczone są podwójnie leżysz 7 razy na łóżku a liczone masz 14 zabiegów. "Mielec brawo TY. CDN.
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43