Najlepsze sanatorium wg Forumowiczów NS

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Re: Najlepsze sanatorium wg Forumowiczów NS

Post autor: zbigniew165 »

Dzień dobry
Moja propozycja na najlepsze sanatorium z NFZ to Bursztyn Świnoujście .
Podobnie jak Felice oceniła Włókniarza w Busku ja mam podobne kryteria t.j. możliwość wcześniejszego przyjazdu, otrzymanie jedynki i to, że większość zabiegów mam na miejscu. Jest to kameralne sanatorium, nie moloch. Do obsługi nie i warunków socjalnych mam żadnych uwag. Dobry kontakt z recepcją obiektu.
Być może uda mi się jeszcze do końca roku na okres świąteczny wydzwonić zwrot do Bursztynu ponownie.
Gość

Post autor: Gość »

Przy okazji plebiscytu w 2016 zgłosiłem swoją propozycję bo miałem co zgłosić. Teraz niestety nie... 🤔
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 37 razy
Podziękowano: 156 razy

Post autor: Genever »

Nie pisałam wcześniej bo każdy ma inne oczekiwania. Dla jednego wpływ ma miejsce i będzie upajał się Kołobrzegiem w lipcu a ja wolę np. Szczawnicę poza sezonem. A to siłą rzeczy wpłynie na treść takiego rankingu.
Dla drugiego znaczenie ma dostępność pokoi jednoosobowych.
Dla trzeciego ... jedzenie i balety i tyłko o tym będzie myślał w kontekście oceny.
Dla mnie numer 1 to baza zabiegowa, z zabiegami mokrymi i najważniejsze bez biegania ( jak kiedyś swojego czasu w Świnoujściu).
Nie miałam tych wyjazdów zbyt dużo, nie było szansy docenić w pełni otoczenia bo jak pisałam zwykle miesiące od. Listopada do Marca były moje ( i tak ma to wpływ na wiele atrakcji, wycieczek, sp