Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Anettak jak widzisz słaby tytuł postu ( malo konkretny)i nikt tu nie zagląda . Ale podpowiem napisz w prawym górnym rogu nazwe sanatorium a troszeczkę informacji znajdziesz. Następnym razem już w poście (tytule) napisz gdzie jedziesz Pozdrawiam
Jednak uważam , ze napisałam jasno, a że nikt nic nie wie , to mnie dziwi , bo to sanatorium jest w centrum Szczawnicy.Zresztą poszperałam w net ,zadzwoniłam i już co chciałam wiedzieć wiem.A co mnie czeka dowiem sie jak przyjadę. Mam nadzieje ,że będzie dobrze, bo miejscowość śliczna, może będzie trochę śniegu, no i co najważniejsze liczę na dobre zabiegi.
Witam, ja też szperam w necie i szukam informacji na temat Willi Julia w Szczawnicy.Chyba jest to mało popularne zakwaterowanie.Mam nadzieje,że mimo wszystko jak już tam będę to będą inni kuracjusze .Pozdrawiam