Nie wypowiadam się czy to potrzebne czy nie, czy to ma większy sens, bo jakiś tam może i ma, ale zauważyłam, że najbardziej to służyło tym, którzy lubią dzielić, jątrzyć i z byle czego ugrać kapitał polityczny bądź medialny.
Czy wiecie że...
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Re: Czy wiecie że...
Tak, bo w Internetach się mnożyły filmiki, jak to ciężko się teraz w samochodzie z butelki napić wody.
Patrząc na to rzeczywiście może się to wydawać karkołomne, ale jak się ma trochę logiki, to okazuje się, że w sumie to nawet całkiem wygodne, bo korka nie trzeba odkładać, ale nie trzeba też pić z korkiem w nosie.
Wystarczy go mocno odgiąć, a butelkę przekręcić tak, by był on z boku.
Nie wypowiadam się czy to potrzebne czy nie, czy to ma większy sens, bo jakiś tam może i ma, ale zauważyłam, że najbardziej to służyło tym, którzy lubią dzielić, jątrzyć i z byle czego ugrać kapitał polityczny bądź medialny.
Mnie to ani ziębi ani parzy, bo od dawna korki segregowałam do oddzielnego pojemnika. Zastanawiam się tylko co ze zbiórkami charytatywnymi tychże korków. Czy nadal będą miały miejsce? 
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Po wypiciu odrywam i zbieram na akcje. U mnie nadal w wielu miejscach są bardzo duże metalowe pojemniki w kształcie serca na zakrętki
.
- jurand40
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 lut 2013 19:36
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 1 raz
Czy wiecie że...
Najdroższy owoc na świecie to durian. W 2019 roku na aukcji owoc sprzedano za kwotę 190 tys. zł, co czyni go najdroższym owocem świata. Jednocześnie durian w wielu miejscach jest zakazany, co może przysparzać problemów jego posiadaczom. Wszystko przez bardzo mocny zapach duriana
Najdroższy owoc na świecie to durian. W 2019 roku na aukcji owoc sprzedano za kwotę 190 tys. zł, co czyni go najdroższym owocem świata. Jednocześnie durian w wielu miejscach jest zakazany, co może przysparzać problemów jego posiadaczom. Wszystko przez bardzo mocny zapach duriana