Małopolska, krótki czas oczekiwania
Re: Małopolska, krótki czas oczekiwania
Byłam w Ciechocinku,ale latem,teraz juz nie będzie tak pięknie,chyba ze jeszcze będzie ładna pogoda i kwiaty będą kwitły.Mnie akurat z pewnych względów jest nie na rękę ale trudno sie mówi.Pozdrawiam
- staff
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2019 20:39
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 1 raz
Re: Małopolska, krótki czas oczekiwania
Tak Alicjo.. mam przydział. I pełne zaskoczenie dla mnie.
Po pierwsze: termin. Spodziewałem się już październik-listopad. A dostałem przydział w dniach: 2024-09-04 - 2024-09-25.
Po drugie: miejsce.. sanat. NAUCZYCIEL w Szczawnicy.
Ostatnio co prawda tam byłem -ale w styczniu`2023, w zimowej Szczawnicy. Teraz będzie jeszcze wystarczająco letnio na eskapady, bo tyle do zwiedzania, zobaczenia, w czasie wolnym.
A b.ważne że mam rozeznanie co i jak.. m.in. jak postarać się o pokój jedynkę, bo mi na takim mocno zależy.
..pozdrawiam .
Po pierwsze: termin. Spodziewałem się już październik-listopad. A dostałem przydział w dniach: 2024-09-04 - 2024-09-25.
Po drugie: miejsce.. sanat. NAUCZYCIEL w Szczawnicy.
Ostatnio co prawda tam byłem -ale w styczniu`2023, w zimowej Szczawnicy. Teraz będzie jeszcze wystarczająco letnio na eskapady, bo tyle do zwiedzania, zobaczenia, w czasie wolnym.
A b.ważne że mam rozeznanie co i jak.. m.in. jak postarać się o pokój jedynkę, bo mi na takim mocno zależy.
..pozdrawiam .