Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Na ZUS wszyscy chyba mają powyżej 200 zabiegów. Przynajmniej ci co ich poznałem to mieli.
A transportów do Wysowej no to dużo do wyboru nie masz
Ja za bardzo nie mam wyboru bo lecę pociągiem i najwygodniej będzie mi wysiąść w Tarnowie. A z Tarnowa z dworca autobusowego jest bezpośrednio do Wysowej pod sam Beskid. Szkoda, że na recepcję nie wjeżdżają
Nowy chory , byłam w Wysowej w 2019 miałam coś koło 130 zabiegów w tym kilka pogadanek na temat zdrowia , relaksacja, gimnastyka grupowa. Z takich konkretnych to garstka Ale nie wybrzydzam , dobre i to . Najważniejsze to odpocząć , psychice przyda się reset .
Dokładnie, ja już czekam kiedy wsiądę w pociąg i wyciszę telefon.... Jak już byłaś w Wysowej to pewnie wiesz. Do spacerów po tych pagórkach starczą adidasy czy lepiej brać buty trekkingowe?
Byłem podobnie jak Beata w 2019. Adidasy w zupełności wystarczą. Jeśli jedziesz autem, to wrzuć do bagażnika buty trekkingowe. Są wygodniejsze na wędrówki.
Tak na marginesie, to ja na długie spacery po plaży (wiosna, jesień) ubierałem trekkingowe.