Krynica Górska - Stary Dom Zdrojowy
Krynica Górska - Stary Dom Zdrojowy
Wyjeżdżam do Krynicy Górskiej w maju (od 17 maja) Stary Dom Zdrojowy. Jestem z Górnego Śląska poszukuję osób jadących w tym terminie, ewentualnie mających informacje o pobycie w tym ośrodku.
Re: Krynica Górska - Stary Dom Zdrojowy
Ja wlasnie wrocilem z tego sanatorium czyli ze Starego Domu Zdrojowego w Krynicy Gorskiej i musze ci powiedziec ze wspominam ten okres jaknajgorzej bo wszystko tam jest na ZLE no moze nie wszystko bo kuchania jest okey a i panie od zabiegow tez sa mile i uprzejme.
Natomiast warunki bytowe sa bardzo kiepskie - w pokojach wszystko jest obskurne i ciasno, safa 2-drzwiowa na 3 osoby a szafki te przy lozkach to dla dzieci na koloniach bylyby za male a co dopiero dla doroslych ludzi.
Pijanstwo jakie jest tu tolerowane zatruwa innym zycie.
Bywalem w roznych sanatoriach i widzialem rozne rzeczy ale takiego pijanstwa jak tu mialo to miesjce to jeszcze sie z czyms takim nie spotkalem - niekotrzy w ostatnim dniu to sie chwalili ze oni nie trzezwieli przez caly turnus - ot bylo sie czym chwalic a dyrekcja i tak powiedziala ze nic o tym nie wiedziala - smieszne.
Masz juz skierowanie wiec mowi sie trudno ale ja sobie powiedzialem NIGDY WIECEJ STAREGO DOMU ZDROJOWEGO W KRYNICY GORSKIEJ.
Natomiast warunki bytowe sa bardzo kiepskie - w pokojach wszystko jest obskurne i ciasno, safa 2-drzwiowa na 3 osoby a szafki te przy lozkach to dla dzieci na koloniach bylyby za male a co dopiero dla doroslych ludzi.
Pijanstwo jakie jest tu tolerowane zatruwa innym zycie.
Bywalem w roznych sanatoriach i widzialem rozne rzeczy ale takiego pijanstwa jak tu mialo to miesjce to jeszcze sie z czyms takim nie spotkalem - niekotrzy w ostatnim dniu to sie chwalili ze oni nie trzezwieli przez caly turnus - ot bylo sie czym chwalic a dyrekcja i tak powiedziala ze nic o tym nie wiedziala - smieszne.
Masz juz skierowanie wiec mowi sie trudno ale ja sobie powiedzialem NIGDY WIECEJ STAREGO DOMU ZDROJOWEGO W KRYNICY GORSKIEJ.
Dziękuję za informacje, które wprowadziły mnie w bardzo kiepski nastrój. Jeżeli mogę to chciałabym się dowiedzieć czy przy Starym Domu Zdrojowym jest parking (czy można tam zostawić samochód)oraz czy w budynku jest dostęp do internetu. 
Wyjeżdżam z Legnicy 17.05.09 do Krynicy Zdrój - Stary Dom Zdrojowy.Poszukuje osób jadących w tym terminie