Krynica Górska - Stary Dom Zdrojowy

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jadogr
Na forum od: 01 kwie 2009 14:41

Krynica Górska - Stary Dom Zdrojowy

Post autor: jadogr »

Wyjeżdżam do Krynicy Górskiej w maju (od 17 maja) Stary Dom Zdrojowy. Jestem z Górnego Śląska poszukuję osób jadących w tym terminie, ewentualnie mających informacje o pobycie w tym ośrodku.
jarko49
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2009 23:49

Re: Krynica Górska - Stary Dom Zdrojowy

Post autor: jarko49 »

Ja wlasnie wrocilem z tego sanatorium czyli ze Starego Domu Zdrojowego w Krynicy Gorskiej i musze ci powiedziec ze wspominam ten okres jaknajgorzej bo wszystko tam jest na ZLE no moze nie wszystko bo kuchania jest okey a i panie od zabiegow tez sa mile i uprzejme.
Natomiast warunki bytowe sa bardzo kiepskie - w pokojach wszystko jest obskurne i ciasno, safa 2-drzwiowa na 3 osoby a szafki te przy lozkach to dla dzieci na koloniach bylyby za male a co dopiero dla doroslych ludzi.
Pijanstwo jakie jest tu tolerowane zatruwa innym zycie.
Bywalem w roznych sanatoriach i widzialem rozne rzeczy ale takiego pijanstwa jak tu mialo to miesjce to jeszcze sie z czyms takim nie spotkalem - niekotrzy w ostatnim dniu to sie chwalili ze oni nie trzezwieli przez caly turnus - ot bylo sie czym chwalic a dyrekcja i tak powiedziala ze nic o tym nie wiedziala - smieszne.
Masz juz skierowanie wiec mowi sie trudno ale ja sobie powiedzialem NIGDY WIECEJ STAREGO DOMU ZDROJOWEGO W KRYNICY GORSKIEJ.
jadogr
Na forum od: 01 kwie 2009 14:41

Post autor: jadogr »

Dziękuję za informacje, które wprowadziły mnie w bardzo kiepski nastrój. Jeżeli mogę to chciałabym się dowiedzieć czy przy Starym Domu Zdrojowym jest parking (czy można tam zostawić samochód)oraz czy w budynku jest dostęp do internetu. ;)
ddomski
Na forum od: 10 kwie 2009 15:17

Post autor: ddomski »

Wyjeżdżam z Legnicy 17.05.09 do Krynicy Zdrój - Stary Dom Zdrojowy.Poszukuje osób jadących w tym terminie