Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Dzień dobry
Szaro, popada , podlewa ogródki
Wiosenny deszczyk, dobrze by było bez szkód
Dzisiaj kolejny mecz siatkarek i kolejna odsłona meczu Hurkacza, przerywana deszczem o godz. - nie wcześniej niż 13.
Miłej soboty życzę i pozytywnych emocji.
Hurkacz wygrał mecz 3:1 Brawo On !!!!
Dziewczyny w siatkę zaczynają z Amerykankami.
Oczekujemy pozytywnego dla nas wyniku, w miarę krótkim czasie
Hymny
Zaczynamy
Miłego oglądania.
Dobranoc a o wyniku jutro .
Dzień dobry
Późno z kawą, bo mecz w siatkę obejrzany do końca , do naszego zwycięstwa 3:1
Stysiak sama wygrała seta zdobywając 27 punktów
Mimo to Amerykanki urwały nam seta ale i tak jesteśmy na 1 miejscu w tabeli
Czekamy na kolejne zmagania i zwycięstwa Polaków.
Miłej, bezstresowej Niedzieli życzę
Jak się nie stresować gdy za chwilę Iga na kort wychodzi?
Gra z niezbyt sympatyczną Rosjanką. Mam nadzieję, że utrze jej noska
We wtorek przenosimy się do tematu męskiego. Ponad 25 godzin lecieli do Japonii z dwiema przesiadkami. Panie Prezesie Świderski, jak to tak?
Pozdrawiam
Witam serdecznie kibiców i kibicki
Ja wczoraj nie oglądałam meczu ale dzisiaj rano pierwsze co zrobiłam to włączyłam telewizor...pięknie Panie grają można nacieszyć oko...
co do tenisa to nie jestem fanką ale cieszę się że Iga wygrywa mecze..bardzo jej gratuluję......
No to teraz przenosimy się do tematu Panów...zobaczymy co Oni mają do powiedzenia bo jak na razie...Panie górą
Dzisiaj gramy z Brazylią...ani one ani my nie przegraliśmy meczu ...gramy z wicemistrzyniami...i nie pozostaje nam nic innego jak mocno trzymać kciuki,i wierzyć że będzie dobrze...do usłyszenia po meczu...
Miłego oglądania kto może....nie wszyscy są emerytami.................
Jutro dzień wolny i zaczynamy w piątek trzy dniowy maraton...