Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam...Zosiu ,tak tydzień był mój jak życzyłas a teraz tydzień w Komisji Wyborczej :szkolenia.. .liczenia kart do głosowania itd ....i wielki dzień 9 czerwca 2024 .
A Ty Zosiu ...zabieraj wspomnienia do bagażu , troski zostawiaj gdzieś tam ukryte w ,,kątku,, aby za Tobą nie pojechały i wracaj dzień po dniu do zdrowia aż do takiej Ciebie radosnej ...szybkiej w działaniach i pełnej optymizmu ....i za daleko nie chowaj walizki...bo wyjazd tuż ..tuż ....
Bezpiecznej podroży..
Witam, jeszcze raz wszystkim dziękuję za miłe słowa i okazane wsparcie Jestem już w domu. Wczoraj przywiozła mnie córcia. Mam nadzieję , że każdy następny dzień będzie coraz lepszy .
Andrzeju, wysłałam Ci kilka jeszcze zdjęć , jak mógłbyś je wstawić to bardzo proszę.
Informacja dla naszej Koleżanki szykującej się do Inowrocławia . Tańce również w Kujawiaku : czwartek, piątek,sobota i niedziela - 10 zł ale chyba najmilej "Pod Stawkiem" w restauracji nie na dworze, choć co kto lubi.
Po czterech latach 15 czerwca rusza Marmurowa w Energetyku ale o tym już wspomniałam wcześniej. Może kiedyś jeszcze i ja tam zawitam .