POMORSKI NFZ -kolejka itp
-
cin33
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 28 mar 2022 14:43
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 3 razy
Re: POMORSKI NFZ -kolejka itp
Hurra, dziś po ponad 3 miesiącach od złożenia wniosku, zostało ocenione moje skierowanie.
Nr 3720 ale dzwonię zaraz o zwroty. Celuję w Rabkę Zdrój, ktoś tam bywał może? Poleci któreś sanatorium?
-
2024
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 20 lut 2024 09:35
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 1 raz
"Olszówka" Uzdrowiskowy Szpital Kardiologii Dziecięcej Uzdrowiska Rabka budynek dla dorosłych. Byłam z ZUS. Pandemia. jak nazwa wskazuje również dla dzieci i ich rodziców, więc na korytarzach do zabiegów i zabiegi i basen pomiedzy dziećmi. Pobyt III-IV.21r. Od 15-16 w sezonie grzewczym mimo iz osrodek wyzej niz centrum Rabki- okna nie uchylaj -smog odczyty kolor czarny. Jedzenie wtedy z cateringu z Krakowa. Osrodek fajny, basen do ćwiczeń w środku, zabiegi w dwóch częsciach budynku. Obsługa super, pokoje też.
-
cin33
- Pomocny Kuracjusz

Właśnie ten najbardziej biorę pod uwagę że względu na basen. Niestety w piątek dzwoniłem o zwroty, ale Rabki nie było 
-
cin33
- Pomocny Kuracjusz

No i dziś się udało.
Zadzwoniłem do naszego NFZ o zwroty i mieli skierowanie do Szczawnicy, Hotel Spa Budowlani. Wprawdzie stawić trzeba się tam juz 7 maja, ale po sprawdzeniu czy są bilety na nocny do Krakowa i pytaniu do szefa czy puści mnie z dnia na dzień na miesiąc urlopu szybka decyzja: jadę. Uzupełnię trochę informacji o tym obiekcie, bo już trochę wiekowe są. Ktoś z naszej pomorskiej grupy był tam może?
- Asik_
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sie 2022 09:55
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 38 razy
Cin33,
Gratuluję miejscówki
Z tego co słyszałam to jedno z najlepszych sanatoriów.
Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrej rehabilitacji i odpoczynku.
Maj piękny miesiąc
Gratuluję miejscówki
Z tego co słyszałam to jedno z najlepszych sanatoriów.
Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrej rehabilitacji i odpoczynku.
Maj piękny miesiąc
-
cin33
- Pomocny Kuracjusz

Dzięki, czytałem trochę o sanatoriach i wyszło, że to jest ok, lepiej szukać w zwrotach niż czekać w moim przypadku do listopada na to, co ześle los.
-
irenae
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 16 lut 2012 22:01
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Podziękowano: 3 razy
Witam CIN
Gratuluję zwrotu, życzę udanej rehabilitacji, miłego towarzystwa
Dobrej pogody.
Ja czekam też na przydział, mam nr 230 ale fundusz Wlkp.
Pozdrawiam IE.
Gratuluję zwrotu, życzę udanej rehabilitacji, miłego towarzystwa
Dobrej pogody.
Ja czekam też na przydział, mam nr 230 ale fundusz Wlkp.
Pozdrawiam IE.
- BarbaraG
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 sie 2018 12:24
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 41 razy
- Podziękowano: 24 razy
Gratuluję Szczawnicy. Byłam we wrześniu 2023, ale prywatnie. Będziesz zadowolony. Zabrakło nam czasu na zobaczenie wszystkiego w tej okolicy. Polecam Restaurację "Pod Siekierkami" - pyszne jedzenie, Pani Agnieszka - kelnerka cudowna kobieta.cin33 pisze: 02 maja 2024 13:30 No i dziś się udało.Zadzwoniłem do naszego NFZ o zwroty i mieli skierowanie do Szczawnicy, Hotel Spa Budowlani. Wprawdzie stawić trzeba się tam juz 7 maja, ale po sprawdzeniu czy są bilety na nocny do Krakowa i pytaniu do szefa czy puści mnie z dnia na dzień na miesiąc urlopu szybka decyzja: jadę. Uzupełnię trochę informacji o tym obiekcie, bo już trochę wiekowe są. Ktoś z naszej pomorskiej grupy był tam może?
Też będę czaiła się na Szczawnicę po złożeniu wniosku - mogę po 12.07.2024, ale poczekam do września.
Pozdrawiam
-
cin33
- Pomocny Kuracjusz

Dzięki Barbara za polecenie dobrej knajpki, też nie chciałbym trafić do Szczawnicy w sezonie wakacyjnym z tłumem ludzi dlatego polowałem teraz, pobyt tak do połowy czerwca, albo po wakacjach. Mam nadzieję, że pogoda pozwoli zdobyć kilka okolicznych górek.