Sanatorium Tęcza w Ustce
Sanatorium Tęcza w Ustce
Dzień dobry,
Na stronie sanatorium wyczytałam, że w tym ośrodku są dwie tury przyjęć.
Jedna 29.05- 19.06 a drugi turnus od 30.05 do 20.06.
Jeśli Ktoś jest na miejscu, albo wie ,jaki jest system przydziału pokoi to prosiłabym o przekazanie opinii.
Obawiam się, że osoby z drugiej tury (ja do nich należę) dostaną przydziały gorszej kategorii.
A może się mylę? Oby.
Na stronie sanatorium wyczytałam, że w tym ośrodku są dwie tury przyjęć.
Jedna 29.05- 19.06 a drugi turnus od 30.05 do 20.06.
Jeśli Ktoś jest na miejscu, albo wie ,jaki jest system przydziału pokoi to prosiłabym o przekazanie opinii.
Obawiam się, że osoby z drugiej tury (ja do nich należę) dostaną przydziały gorszej kategorii.
A może się mylę? Oby.
- Krzysztof 30
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 kwie 2022 00:05
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Sanatorium Tęcza w Ustce
Witaj
Byłem w Tęczy w 2019 r i raczej nie znaczenia w której turze jesteś bo i tak trzeba czekać na pokój który zwalniany jest do 10 rano przez poprzedni turnus
tak więc każda grupa czy przyjedziesz wcześniej czy dzień później ma przydzielone swoje pokoje

Byłem w Tęczy w 2019 r i raczej nie znaczenia w której turze jesteś bo i tak trzeba czekać na pokój który zwalniany jest do 10 rano przez poprzedni turnus
tak więc każda grupa czy przyjedziesz wcześniej czy dzień później ma przydzielone swoje pokoje
Krzysztof, dziękuję za Twoją odpowiedź.
Zależy mi na tym, aby jednak być w pokoju dwuosobowym.
Czytałam wypowiedzi innych kuracjuszy, że pokoje wieloosobowe są ciasne a przy nich małe łazienki.
A czy się uda? Zobaczymy. Oby było jak piszesz ,że już w miarę przydział jest zrównoważony.
Pozdrawiam.
Zależy mi na tym, aby jednak być w pokoju dwuosobowym.
Czytałam wypowiedzi innych kuracjuszy, że pokoje wieloosobowe są ciasne a przy nich małe łazienki.
A czy się uda? Zobaczymy. Oby było jak piszesz ,że już w miarę przydział jest zrównoważony.
Pozdrawiam.
- Krzysztof 30

Ja byłem w pokoju nr 70 to była trójka /studio ale pokoje były duże i łazienka też więc było spoko
Krzysztof, to jeśli mogę prosić o radę , to w które piętro mam celować?
Dobrze byłoby mieć też balkon
Dobrze byłoby mieć też balkon
- Yark

- Na forum od: 05 lip 2018 18:09
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 2 razy
Ja byłem w Ustce, nie w Twoim ośrodku. Dwa dni turnusy się wymieniały, Nie było problemu. Dostałem m1 na I piętrze. Obiadu już nie było, ale kolacja wspaniała
Dobrego pobytu dla Ciebie 
Dzięki Yark.
Ja i tak zamierzam przyjechać do Ustki dzień wcześniej. Rano zjawię się w recepcji więc może uda mi się coś dobrego i przyjemnego wyprosić.
Łącznie ze współlokatorką,
Ja i tak zamierzam przyjechać do Ustki dzień wcześniej. Rano zjawię się w recepcji więc może uda mi się coś dobrego i przyjemnego wyprosić.
Łącznie ze współlokatorką,
- Krzysztof 30

Może powiem tak ja byłem na 1 piętrze, byłem w jednym pokoju na 2 piętrze i pokoje są duże ........raczej wszyscy przychodzili do nas do pokoju na ...................kawę hi hi bo takie duży mieliśmy pokój......a co do pokoju z balkonem to w recepcji powiedzieli że tylko dla małżeństw tak przynajmniej było jak ja byłem
To już mi się troszeczkę rozjaśniło. Dziwne tłumaczenie z tymi balkonami. czy to jest tylko potrzeba dla małżeństw?
Jestem raczej osobą towarzyską więc przyjmowanie gości mi nie straszne, oby było gdzie.
Jestem raczej osobą towarzyską więc przyjmowanie gości mi nie straszne, oby było gdzie.
- Krzysztof 30

tzn takie małe sprostowanie pokoje z balkonami to były dwójki i dlatego tylko dla małżeństw