Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dalmira pisze: 06 lut 2024 19:01
Ja składałam wniosek pod koniec listopada liczyłam na czerwiec okazało się, że pojadę w kwietniu. to trochę przypomina loterię.
I faktycznie... ...loteria tylko szkoda tej wygranej...to Twój pierwszy raz czy kolejny?.
Dalmira...Ciechocinek spoko...chciałabym nawet tam pojechać .Teraz Gołdap i Horyniec przeraża...
Może kwiecień będzie ciepły?....
Dalmira a pamietasz moze przy jakim numerku dostalas przydzial? Jeszcze troche i pewnie u nas bedzie chociaz mam nadzieje ze lada dzien kolejka wyhamuje
Lunastic mnie uszczęśliwili okolicach + może niewielki -czterechsetnego. Myślałem, że może jeszcze chociaż tydzień przeciągną i może Maj. No cóż jest nie najgorzej. Jedyny mankament to to, żena rezerwacji kwietniowej (prywatny wyjazd), trochę grosza straciłem. Ale za to miejsce jest ok Sory, żesię wciąłem i odp. w sumie na pytanie, nie do mnie.
W zeszły czwartek kolejka zatrzymała się na numerze 133, a piątek był już przydział. Tygrysie marzyłam o Krynicy, bo nigdy tam nie byłam, ale trudno jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.
U mnie już 1380....szybciutko pędzi...ciekawa jestem gdzie wyślą..prosiłam o Busko...A dziś pismo z powiadomieniem dołączenia prośby do dokumentacji a poniżej.."lekarz decyduje w sprawie wskazania odpowiedniego zakładu leczenia uzdrowiskowego"...
Czuję , że będzie ciężko..
A wszystkim oczekującym życzę dobrych miejsc...