Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Felice pisze: 28 gru 2023 18:01
Aniu moja walizka już w Busku... dziś tam dotarła. Nie chciałam by leżała na magazynach przez te wolne dni.
Drugą sztukę ogarniam, łypie na mnie rozbebeszona... jak ja nie lubięęę sięęę paaaakować
Około 11 poproszę o rozłożenie czerwonego dywanu... dziewczynki kwiatków sypać nie muszą, no chyba że jakiś przystojniak z bukietem przywita w drzwiach...
Dobry wieczór.
Mam pytanie do Felice, jeśli można - z jakiej solidnej firmy kurierskiej korzystasz by wysłać bagaż do sanatorium?
Czy walizkę/torbę na kółkach wystarczy zabezpieczyć folią/streczem czy zapakować ją do kartonu?
Będę wdzięczna za odpowiedź bo szykuje mi się wyjazd do sanatorium na wiosnę, a podróżowanie z kulami i bagażami jest mało komfortowe.
pozdrawiam Dorota
Ja korzystam i InPost bardzo solidna i z przyzwoitymi cenami firma. Zazwyczaj biorę opcję paczkomat kurier. Tym razem kurier i zabierał z domu i dostarczał na miejsce. Kosztowało to 32 złote. Zawsze paczka jest następnego dnia po wysyłce.
Felice pisze: 28 gru 2023 18:01
Aniu moja walizka już w Busku... dziś tam dotarła. Nie chciałam by leżała na magazynach przez te wolne dni.
Drugą sztukę ogarniam, łypie na mnie rozbebeszona... jak ja nie lubięęę sięęę paaaakować
Około 11 poproszę o rozłożenie czerwonego dywanu... dziewczynki kwiatków sypać nie muszą, no chyba że jakiś przystojniak z bukietem przywita w drzwiach...
Haha, już się cieszę na spotkanie z Toba . Przystojniak na Nowy Rok to nawet dobry pomysł...
Mam pytanie do Pani "ewasz"....nie wiem czy dobrze zrozumiałam ,ale czy Pani jedzie do Buska z województwa Śląskiego? Jeśli tak to mam pytanie czy jedzie Pani autobusem?
IwonaLeboch69 pisze: 28 gru 2023 20:45
Mam pytanie do Pani "ewasz"....nie wiem czy dobrze zrozumiałam ,ale czy Pani jedzie do Buska z województwa Śląskiego? Jeśli tak to mam pytanie czy jedzie Pani autobusem?