Wielka Pieniawa, Polanica od 05.10.2023
- Ania06
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 04 sty 2017 20:55
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 7
Wielka Pieniawa, Polanica od 05.10.2023
Witajcie kochani. Dostałam przydział do Wielkiej Pieniawy od 05.10.2023 r. (Szpital uzdrowiskowy,). Czy ktoś wybiera się w tym czasie do Wielkiej Pieniawy lub Polanicy ?. Będę jechała z Warszawy, byłoby miło mieć towarzystwo. Będę wdzięczna za opinie dot. tego sanatorium. Pozdrawiam serdecznie.
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Re: Wielka Pieniawa, Polanica od 05.10.2023
Świetny przydział w bardzo fajnym czasie. Mój pobyt w Pieniawie był również w październiku… cudna jesień, piękna pogoda. Życzę Ci takiej samej.
Samo sanatorium wielokrotnie opisywane, podejrzewam że cały czas trzyma standard i wielkich zmian nie ma. Przejrzyj tematy o Pieniawie, jak będziesz miała konkretne pytania odpowiem.
Samo sanatorium wielokrotnie opisywane, podejrzewam że cały czas trzyma standard i wielkich zmian nie ma. Przejrzyj tematy o Pieniawie, jak będziesz miała konkretne pytania odpowiem.
- Ania06
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 04 sty 2017 20:55
- Staż sanatoryjny: 7
Re: Wielka Pieniawa, Polanica od 05.10.2023
Dziękuję za dobrą wiadomość. Mam pytanie odnośnie rezerwacji pokoi, czy jest taka możliwość?. Czy jest szansa na kameralny pokój, jedno, dwuosobowy ?. Mam info, że mam zakwaterowanie w pawilonie Wielka Pieniawa, czy to jest osobny budynek ?. Z góry dziękuję