Atrium Polańczyk od 17.08.2023 r.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ewcia2
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2019 17:50
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Atrium Polańczyk od 17.08.2023 r.

Post autor: ewcia2 »

Witam przyszłych kuracjuszy w Polańczyku
Czytam Wasze posty i już się cieszę, że poniekąd byłam pomocna - poprzez otwarcie tematu - w nawiązaniu między Wami nici porozumienia. Marta miło z Twojej strony za podpowiedzi. Ja osobiście ograniczam się do minimum bagażu ponieważ transport publiczny.
Pozdrawiam Was jak na razie na odległość. Jestem od Was starsza o dekadę albo i dwie ale być może pomacham Wam, gdy będziecie na kawie we wspomnianej kawiarence.
Serdecznie pozdrawiam
Awatar użytkownika
mart 36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2017 08:32
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Post autor: mart 36 »

Wielu kuracjuszy jak nie może osobiście wziąć wszystkiego czego potrzebuje wysyła walizkę kurierem także jest to bardzo dobra opcja dla podróżujących komunikacja a nie własnym samochodem. Zresztą wiadomo,że ZUS zwraca bardzo mało za dojazd. Jako że Polańczyk jest mały jest szansa,że wszyscy niebawem się tam zobaczymy. A,że ja przyjeżdżam jako ostatnio to Wy wszyscy będziecie do tej pory zintegrowani. Pozdrawiam Was serdecznie :serce: :serce: :serce:
WojtekH
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 lip 2023 00:16
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Wojt