Goczałkowice Zdrój - pawilon Limba
- brrrelok
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 30 sie 2013 23:04
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 6
Goczałkowice Zdrój - pawilon Limba
Dostałem skierowanie do Goczałkowic do pawilonu Limba. Zabiegi podobno są OK natomiast zakwaterowanie kiepskie (bardzo delikatnie mówiąc). Pokoje jak za PRL-u, brak TV, czajnika o internecie czy lodóweczce nie wspomnę. Pokoje tylko dwu osobowe. Bardzo proszę o opinię wszystkich którzy tam byli i tych co tylko słyszeli o Limbie ale z pewnych źródeł.
Pozdrawiam
- brrrelok

Re: Goczałkowice Zdrój - pawilon Limba
Nikt z forumowiczów nie był w Limbie ? Nikt nic nie wie ? Pomóżcie zweryfikować informacje na temat tego obiektu. Dla uściślenia pawilon Limba należy do "Uzdrowisko Goczałkowice-Zdrój Wojewódzki Ośrodek Reumatologiczno-Rehabilitacyjny"
Pozdrawiam
Byłam pare lat temu w Goczałkowicach niestety w Magnoli. Pokoje wczesny Gierek:D byłam w jedynce więc miałam czajnik dla wieloosobowych czajnik był na korytarzu. Prysznice również były na korytarzach. Warunki spartańskie. Zabiegi za to na najwyższym poziomie i to się liczy najbardziej:) Towarzystwo też było fajne więc na inne niedogodności nie zwracałam uwagi.Pozdrawiam i życzę miłych wspomnień z pobytu w Goczałkowicach, które miło wspominam
- brrrelok

- seti36
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 lip 2009 18:09
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 3 razy
Miałem okazję być w pawilonie Limba w Goczałkowicach dobre parę lat temu, było to moje pierwsze sanatorium.Pawilon wczesny Gierek pokoje 2 osobowe w pokoju wc prysznic czajnik i radio Typu Bambino 2.Tv w świetlicy na 3 piętrze i na 2 piętrze był na korytarzu .Wyżywienie było dowożone do Limby stołówka była na parterze porcje żywieniowe tak aby tylko prze wegetować trzeba było się dożywiać . Co do bazy zabiegowej to była najlepsze , ze wszystkich jak byłem w innych ośrodkach sanatoryjnych. Podejście do zabiegu bardzo profesjonalne z dbałością o kuracjusza. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku w Goczałkowicach.
- brrrelok

Pokój jednoosobowy z balkonem a na wyposażeniu TV, radio, telefon, lodówka, czajnik, talerzyki, szklanki, sztućce (w przygotowaniu internet w każdym pokoju). łazienka wspólna z pokojem dwu osobowym. No i można było trochę pojeździć po pięknych Bieszczadach. Ta Limba w porównaniu z Dedalem to średniowiecze a płacić musimy tak samo. Pocieszające jest tylko to że zabiegi jak piszesz, stoją na wysokim poziomie.
Jeszcze na dodatek mieszkam od Goczałkowic ..... 40 Km
Dziękuję za info
- seti36
- Super Kuracjusz

- brrrelok

- seti36
- Super Kuracjusz

Byłam w Limbie styczeń- luty 2010 , być może coś się zmieniło na lepsze-oby.Standard pokoi poniżej średniej krajowej-wczesny gierek, personel sprzątający pojawiał się i znikał a wszechobecne pajęczyny i brudne firanki (na korytarzach czarne od brudu) nikomu nie przeszkadzały, pokoi jednoosobowych wówczas nie było pomimo informacji w internecie o takich, brak ręczników- Limba to tylko hotel do spania, zabiegi w innym bloku, stołówka w jeszcze innym- stąd łatwa możliwość przeziębienia się