Mazowiecki NFZ jaki czas oczekiwania?
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
Re: Mazowiecki NFZ jaki czas oczekiwania?
Cichosza ... czyżby mazowszanie zrezygnowali w wyjazdów sanatoryjnych ??? nikt nie chwali się przydziałami ... odzywajcie się , pochwalcie skierowaniami ... Ja za kilka dni będę w Połczynie. Poprzednia ekipa powolutku będzie się pakować , ja zapełnię pustkę po Nich
pozdrawiam 
-
Marek58
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 09 wrz 2020 12:28
- Staż sanatoryjny: 4
Witaj Ewiko. Rzeczywiście na Mazowszu cisza i spokój - wszyscy wyjechali lub zrezygnowali. Ja jadę 25.08 do Dąbek - Interferie Argentyt. Serdecznie pozdrawiam oczekujących na skierowanie i na wyjazd.
- Ania06
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 04 sty 2017 20:55
- Staż sanatoryjny: 7
Witajcie kochani. Dołączam do czekających na leczenie uzdrowiskowe. Dziś w przegladarce pojawił się numer 761 na uzdrowiskowe leczenie szpitalne. Czas oczekiwania ok 6 miesięcy.
.
-
ewiko
- Super Kuracjusz

Witam Was serdecznie. Czyżby szykował Wam się wyjazd zimowy ? Ja walizę już spakowałam , teraz spokojne oczekiwanie...
Pozdrawiam wszystkich oczekujących.
- Ania06
- Super Kuracjusz

Kochani, czy mozna korzystac ze zwrotów w przypadku uzdrowiskowego leczenia szpitalnego?
- Ania06
- Super Kuracjusz

Kochani, czy mozna korzystac ze zwrotów w przypadku uzdrowiskowego leczenia szpitalnego?
-
Dagna
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sie 2013 14:37
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 2 razy
Hej ewiko
U mnie wyjazd późnojesienny październik/listopad.
Aniu ze zwrotów jeśli jesteś gotowa wyjechać w czasie krótszym niż dwa tygodnie nawet jutro pojutrze. W Twoim przypadku aby miejsce w szpitalu uzdrowiskowym było. Dzwoń. Pozdrawiam
Aniu ze zwrotów jeśli jesteś gotowa wyjechać w czasie krótszym niż dwa tygodnie nawet jutro pojutrze. W Twoim przypadku aby miejsce w szpitalu uzdrowiskowym było. Dzwoń. Pozdrawiam
U mnie kolejka bardzo spowolniła. Od dwóch tygodni spada po kilka numerków dziennie, gdzie jeszcze w czerwcu prawie dwa tysiące tygodniowo. Wniosek złożony w lutym tego roku.
-
ewiko
- Super Kuracjusz

Anitko , podczas mojego oczekiwania na przydział , dziennie spadało nawet 5 tys numerków dziennie. To dopiero był hardkor . Nie chcę być wyrocznią , ale wyjazd wypadnie Ci około lutego.