Sanatorium ,, Gryf,, Połczyn Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 37 razy
Podziękowano: 156 razy

Re: Sanatorium ,, Gryf,, Połczyn Zdrój

Post autor: Genever »

Masz Dani rację ale tylko częściowo. Nie uderzam do tematu Gryfa aby była jasność. Są ludzie, którzy zawsze znajdą powód do niezadowolenia,
To nie takie, tamto nie takie, zupa za słona, pościel nie zmieniona, i tak na okrągło . Oj miałam kogoś takiego w pokoju kiedyś, jękom nie było kilka końca. Nie jestem typem imprezowiczki ale pozytywnie patrzący na wszystkich ludzie zawsze dobrze na mnie wpływają a i smutek znika. I spędzałam czas uśmiechnięta.
To miałam na myśli.
Co do godności...wyjazdy z NFZ to czysta loteria ale decydując się na składanie wniosku zgadzamy się niejako na to. Widzimy jak różnie się czeka w każdym z województw i jak różnie można trafić.
Dlatego rok temu odmówiłam aby nie marudzić znając miejsce i opinie o nim. . W tym roku licząc na dobrą rehabilitację i pozytywnych ludzi jadę. Z uśmiechem. Co wyjdzie pewnie opiszę.
Pozdrawiam Cię i życzę wspaniałego pobytu w sprawdzonym miejscu.
nataliamalina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 lip 2023 11:05
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: nataliamalina »

Dzień dobry.
Czy ktoś może mi podpowiedzieć o której najlepiej się pojawić w sanatorium zaczynając turnus ????
Czy gdy ktoś przyjedzie kolo 18 to jest to ok ????
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 71 razy
Podziękowano: 77 razy

Post autor: Bibi2 »

Ja staram się zawsze przyjechać jak najwcześniej , jeśli pasuje Ci 18 to też Cię przyjmą .
Jeśli Twoje pytanie dotyczy ośrodka jw., to ktoś Ci odpowie z tych co są w tej chwili w Gryfie.
olka44
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
<