Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć Chmurki , tylko czy burzowe, czy deszczowe, czy może białe jak owcze runo... bo nie powiem baranki .
Na pogodę czy nie zawsze jest lekarstwo... może być i skorpion .
I dlaczego takie mierne masz zdanie o moich pobratymcach ? jak ich nikt kijem nie trąca to są jak przysłowiowe aniołki , a co do ciekawości.... to trzeba było próbować .
Plany planami, a rzeczywistość sobie
Oj, wcale nie napisałam, że mam mierne zdanie, no skąd , tylko żeś zgryzota
...ale jakby z moim znakiem porównac, to gorsza franca jestem
A co do próbowania...... może się kiedyś trafi i spróbuje się
Lepiej nie porównywać.... lepiej degustować . Zgryzota, franca... ciekawe skojarzenia
To tylko przepowiednie, wróżby z fusów itp. itd. lepie zwalić na horoskop naszą naturę
W każdym znaku zodiaku znajdziemy coś z czarnego charakteru... W moim też się znajdzie no bo jakby nie. Potrafię zajść za skórę jak mi ktoś nadepnie na odcisk. Fakt jest taki, że długo jestem cierpliwa zanim się odwzajemnię pięknym za nadobne
Pewnie, że tak, Ewaszku nie ma ideałów ... może i są, tylko ja ich nie spotkałam
A ja inaczej,.....mnie, jak tąpnie od razu ten odcisk, to później długo nic... ale pamiętam
Dużo wybaczam, ale zapomnieć trudno i nie zapominam.... siedzi zadra
Nieeee, to nie zadra, to dystans się nazywa
A na co mam zwalić,Andy lepiej na czary mary, niż na geny
A geny mam dobre....ślacheckie
Nareszcie trafiłam nocą
znaki, znaczki , teraz jesteście pod wpływem mojego znaku ,
jak czytam wszelkie określenia jaka ze mnie łosóbka , to niezupełnie jest to prawda .
Chyba już sobie pójdę , czas odpoczywać
dobrej nocy szlachto