Nerwica natręctw

Tu można porozmawiać o swoich schorzeniach i być może uzyskać porady innych użytkowników forum nasze sanatorium.
Awatar użytkownika
lawenda
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 cze 2014 15:01
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 42 razy
Podziękowano: 59 razy

Re: Nerwica natręctw

Post autor: lawenda »

Pancernz napisałam długi post ale poszedł w kosmos.
Napiszę krótko...bardzo mnie poruszył Twój post, bo doskonale rozumiem co czujesz Ty i Twoja rodzina, bo moja córka od kilku lat choruje na depresje, znana jest mi bezsilność i strach o życie swojego dziecka.
Musicie znaleźć takiego psychoterapeutę z którym córka złapie dobry kontakt, któremu zaufa, będzie chciała się otworzyć, (wiem że to trudne ale możliwe) bo od tego zależy czy terapia będzie skuteczna. Z naszego doświadczenia wiem że lekarze pracujący w publicznych placówkach a popołudniami przyjmujący prywatnie są bardziej zaangażowani, bo chcą pomóc choremu, a nie tylko wyciągnąć od niego kasę.
Ze znanych mi ośrodków na NFZ które prowadzą turnusy jest jeszcze Centrum Terapii Nerwic w Mosznej.

Pancernz bardzo mocno Was wspieram i całym sercem jestem z Wami.
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Nerwica natręctw

Post autor: Pancernz »

Pięknie dziękuje widzę ,że może i innym przyda się ten temat ,że i jak potrzebne jest wsparcie dla chorego ale i jej rodziny,dziękuje za twoje słowa podnosza na duchu ,ciężki tydzień się szykuje ... też trzymam kciuk