Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To jest SZOK , albo tak jak wspomniał Jacek - ludzie odchodzą -Umierają .
Albo proza życia REZYGNUJĄ z wyjazdów sanatoryjnych .
Dzis Na 1 czerwca numerek Ciotki 15 wagon rząd 2
To jest wprost nie wiarygodne co potrafiła ZROBIĆ BANICJA dla Całej Polski 12 miesięcy po ...
No to serio szok... Przez tydzien? No i dobrze... U mnie dzis przez ten dzień 80..też się zdziwiłam w w ogole to nachodzą mnie myśli... czy ja w ogóle to chcę jechac??
Może dlatego że pierwszy raz..
To jesteś świeżynką Gosiu.
Gdyby było źle na wyjazdach to nie byłoby tylu chętnych...
Przede wszystkim liczą się zabiegi, których nie mamy u siebie. Reszta to dodatek. Tak ja odbieram.