Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Azja
Na forum od: 25 sty 2014 20:05
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Post autor: Azja »

z nr-em ok 3106 dostałam przydział 20 stycznia 2014 na reumatologię do Kołobrzegu w lutym 2014.... po 23 miesiącach oczekiwania :lol:
iwet
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2014 12:57
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: iwet »

ewa11 weryfikacji nie miałam,ale niestety musiałam odesłac skierowanie wraz z prośba o przesunięcie terminu, ponieważ firma nie dałam mi urlopu.Ciekawa jestem jaka dostanę odpowiedź.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Iwet, jeśli Twoja firma potwierdziła prośbę to NFZ z pewnością przychyli się do niej. Ja niestety o tym nie wiedziałam i z mojej prośby NICI. No cóż człowiek na własnych błędach się uczy :lol:
iwet
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2014 12:57
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: iwet »

Tak miałam pismo z firmy. A może bedzie to maj? :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

iwet wniosek po odesłaniu zazwyczaj jest weryfikowany,jego ważność to 18 miesięcy.Po odesłaniu zweryfikowanego wniosku zazwyczaj kierują od razu.
Awatar użytkownika
Jan2
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 sty 2014 22:27
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Jan2 »

zuza pisze:Przydział do sanatorium dostałam z nr. ponad 13 tyś. W dniu 7 01 2013 wyjazd 15 02 2013. pozdrawiam.
z jakiego miejsca jedziesz?
mady
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2013 11:10
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: mady »

Witam ,tak w NFZ Mazowiecki czekałam na sanatorium 23 miesiące reumatologia, przydział chyba gdy miałam nr ok. 3000, byłam w maju w Połczynie w sanatorium "Marta". Było super. W lipcu 2014 złożyłam ponownie skierowanie, dopiero wczoraj otrzymałam info o zakwalifikowaniu na leczenie sanatoryjne, nr w kolejce 81328 czas oczekiwania 24 miesiące.
Pozdrawiam wszystkich oczekujących
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15

Post autor: dziunia60 »

mady pisze:Witam ,tak w NFZ Mazowiecki czekałam na sanatorium 23 miesiące reumatologia, przydział chyba gdy miałam nr ok. 3000, byłam w maju w Połczynie w sanatorium "Marta". Było super. W lipcu 2014 złożyłam ponownie skierowanie, dopiero wczoraj otrzymałam info o zakwalifikowaniu na leczenie sanatoryjne, nr w kolejce 81328 czas oczekiwania 24 miesiące.
Pozdrawiam wszystkich oczekujących
Witaj,ja złożyłam w sierpniu 2013 i jeszcze nie mam żadnej informacji. Ja też byłam w Połczynie w marcu 2013 ale w Gryfie i tez było bardzo fajnie. :kwiat:
ona50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 lut 2012 22:00

Post autor: ona50 »

Witam. Ja mam szczęście do szybkiego przydziału, z numerem 2400 wróciło skierowanie w połowie stycznia do weryfikacji do lekarza i teraz jak odeślą to znowu nie pojadę latem. Wniosek złożyłam na początku sierpnia 2012r. Moja znajoma też z Mazowieckiego złożyła wniosek w kwietniu 2012 ma numer ok. 6000 i cisza. Nie rozumiem jak to się wszystko odbywa.
Pozdrawiam.
przedszkolanka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2012 10:18
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: przedszkolanka »

witam wniosek złożyłam pod koniec maja 2012 r. Mam numer 14135 i nic się nie dzieje, jest ogromna rozbieżność jak widzę... ciekawe, kiedy mi przypadnie wyjazd, pewnie jeszcze wróci do weryfikacji...
ODPOWIEDZ