Jeśli pisze z kimś prywatnie to staram się pisać poprawnie gramatycznie. Jeśli z kimś rozmawiam to też staram się wysławiać kulturalnie. Tutaj nie zamierzam. I nie bede sie bawil w polskie znaki. Prosze wiec mnie nie pouczac jak mam pisac. I sie nie wysmiewac. Widze Pania co staz sanatoryjny zerowy a ma 19500 postow.. (o co tu chodzi?

) widze tez ze niektorzy to tu wiersze ukladaja, laurki tworza z wiadomosci, akapity, pogrubienia, pochylenia, podkreslenia.. jak dzieci w pierwszej klasie informatyki. A jak przyjdzie co do czego, troche sie napija to biegaja nago po uzdrowisku.. no moze nie Panstwo, bo tu sama "smietanka towarzyska" wyzsza sfera, ranking kto ladniej napisze.. Jeden Pan sie tylko dobrze odezwal, ze chce poznac towarzyszke do wspolnych spacerow, zwiedzania, wycieczki do Torunia.. Ogolnie milego spedzenia czasu zeby nie czuc sie samotnym a wiadomo ze z kims to zawsze razniej i weselej. A nie lekcji jezyka polskiego. I ąąąąąąąąą, ęęęęęę. Szczerze to juz mi chec jechac przez niektore wpisy przechodzi, no ale mysle ze ktos bedzie bardziej wyluzowany i kogos polubie. Jestem o tym przekonany.