Domowa zielarnia

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Czarodziej
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2019 13:11
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 5

Re: Domowa zielarnia

Post autor: Czarodziej »

dzisiaj w pracy na działce u Pana Inwestora obejrzałem chyba ponad 20 ziół rosnących dziko :serce:
po drugiej stronie "fiołek czarownika" i dzikie narcyzy...Kleinehexe gdzieś z 4o minut wolnej jazdy od Ciebie tak myślę...mogę Ci podać adres ;) bliżej niż do mnie :roll:
może później wrzucę fotę...

okazało się że pana Inwestora małżonka to....wiedźma :lol: ;) :shock: , bo tak odpowiedział Pan na moje pytanie czym się zajmuje i gdzie pracuje ta Pani...czyli zielarka hobbystka, on też zna bardzo dobrze i stosuje zioła...w dodatku używa wahadełka i to ze skutkiem :shock: heh PRZYPADEK??? że tu trafiłem ?

co ciekawe...różdżki u niego(w jego dłoniach) nie działają... :shock:(zaciekawiony był tymi różdżkami :D pytał -jak to działa?) a jednak , pokazał, dokładnie to samo co ja(szeroki ciek wodny) i mi to opowiedział, bo wcześniej badał działkę wahadłem, aby dom postawić w odpowiednim miejscu... :shock: :shock: :shock:

Pan jest bardzo schorowaną osobą..przeżył kilkukrotnie śmierć kliniczną... :shock: chętnie odpowiada na moje pytania ;)

ja to mam farta.... :D :serce: poszerzę swą wiedzę o rzeczach dziwnych...

przy wejściu na działkę już posadził bez czarny...podobno w celach ochronnych... :?: :shock:
ktoś coś..o tym wie ...??/ bo ja już o to dziś nie śmiałem jego pytać....
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: Domowa zielarnia

Post autor: Kleinehexe »

Gdzieś czytałam o magicznych właściwościach bzu czarnego, ale weź mnie czymś potraktuj ;) :lol: , bo za nic nie mogę sobie teraz przypomnieć źródła. :evil:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz