Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ewiko, troszkę mnie pocieszyłaś, że nie jestem wyjątkiem ze zwrotów (o który nota bene się nie ubiegałam )
Na pocieszenie mogłam zarezerwować pokój jedno-osobowy i mam już potwierdzony
Witajcie. Oj mocno zwolniła kolejka . W tym tygodniu przesunęła się tylko o ok 1000 numerków . Może to efekt dużej ilości zwrotów, które ponownie trafiają do rozdziału ? A może sezon ogórkowy i więcej komercji w sanatoriach ? Co o tym myślicie ? Hej!
Tylko o 1000 w tydzień? Z tego co widzę nadal mój nr śmiga w dół o 300-500 dziennie (neurologia tym razem przypisana), a znajoma nawet szybciej (reumatologia)
W pierwszych 3 tygodniach lutego kolejka chudła o ok 1500 numerków na tydzień . Ostatni tydzień ok 1000. Teraz jest u mnie do końca 2200. Moje skierowanie - neurologia. Hej!
W sumie , nawet mi na rękę takie spowolnienie. Jeśli przez najbliższe dwa tygodnie , nie dostanę przydziału , będę dzwonić o zwroty. Kwiecień ....super miesiąc , nie miałabym nic przeciwko temu.
Witajcie. Rzeczywiście hamowanie. U mnie przy 5000 zeszło tylko 170 a jeszcze wczoraj 300. Im bliżej ostatecznej decyzji tym ostrzejsze hamowanie. Tak jest od dawna.