Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
ka_jak_kazimierz .....szacun i uznanie za wszechstronną wiedzę w tematyce nie tylko skoków, ale również innych dyscyplin sportowych
Szczególne wyróżnienie za celne komentowanie bieżących wydarzeń
Może pora pójść w ślady Szaranowicza i Szpakowskiego Oni również są interdyscyplinarni w tematyce sportowej
P.S. to taka mała dygresja w niniejszym temacie w oczekiwaniu na konkursy PŚ w Japonii Całkiem poważna
Ostatnio zmieniony 17 sty 2023 14:49 przez Hipokryt, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten pech Dawida już bardzo nie boli,
bo dziś wielki sukces Konderli Nikoli
W poniedziałek na Zimowej Uniwersjadzie w Lake Placid reprezentantki Polski zdobyły dwa medale w skokach narciarskich.
W konkursie indywidualnym pań zwyciężyła Nikola Konderla, a trzecia była Kinga Rajda.
Cieszymy się, że rośnie młode pokolenie zdolnych polskich skoczkiń narciarskich
Sobotni konkurs Pucharu Świata w Sapporo był wyjątkowy dla Kamila Stocha.
Polak wystąpił w zawodach P.Ś. po raz 400.
Tylko trzej inni skoczkowie w historii mogą poszczycić się podobnym wynikiem.
Nasz skoczek zadebiutował w tym cyklu 17 stycznia 2004 r. w Zakopanem.
W ostatnich tygodniach nasz As pokazywał, że niewiele brakuje mu już do najlepszej formy. Z pewnością stać go na to, by poprawić w tym sezonie jeszcze niejedną statystykę.
Dobry wieczór .
W piątek nie obejrzymy Polaków w konkursie mieszanym gdyż żadnej z polskich skoczkiń nie będzie .
W sumie to i dobrze , zawsze psuły skoki więc może to i lepiej . Mam nadzieję , że kwalifikacje mężczyzn obejrzymy normalnie choć chodzą słuchy , że aura ma nie sprzyjać . Okaże się...
Pozdrawiam fanów skoków .
Hipokryt pisze: 30 sty 2023 19:28
Ten okropny Granerud odebrał nam przyjemność cieszenia się z pierwszego miejsca Kubackiego w Pucharze Świata
(...)
Dziś było podobnie Na tego Graneruda nie ma mocnych w tym sezonie
Dobrze, że Kubacki stanął na podium Trójcę uzupełnia Laniszek, czyli nuda, bo skład jak zwykle ostatnio
Moje mądrości zaczerpnięte z TV i nic więcej nie dodam, bo mogą pojawić się takie oto zarzuty:
zbigniew165 pisze: 16 paź 2020 09:21
My mamy w domach odbiorniki RTV i internet i nie potrzebujemy powielania i zaśmiecania forum przebitkami z TV.
Miałam odnieść się do skoków ale powstrzymał mnie cytat wypowiedzi naszego Zbyszka .
Hipokrycie , czy i tu nie możesz powstrzymać się od swoich złośliwości ? !
Przecież Zbyszek nawet tutaj nie udziela się ...
Mam Ciebie dość , rozumiesz ? Sam sobie komentuj skoki...