Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przy takim spadku numerków, to Ty Zosieńko pomyśl o zwrotach, żeby Ci NFZ nie zafundował
pobytu w poście gdzieś na zadupiu Skorzystaj z niego i wytańcz sobie fajny zwrocik w karnawale
Zawiela to może jeszcze grymasić i czekać na wiosnę
Pozdrawiam Was podlaskie Dziewczynki 🖐
Nuteczko nie mogę o zwroty bo 18 m-cy minie dopiero 6 kwietnia a więc wcześniej mnie nie wyślą. Co za tym idzie wyjadę pewnie zaraz po świętach . Każde więc zadupie będę musiała przyjąć , no chyba, że będę miała takiego pecha i trafią mi się gołdapskie krzaczory to nie..... z tych zrezygnuję Pozdrawiam
A tfu, a tfu z tymi krzaczorami gołdapskimi, Zosieńko
W tej sytuacji, to ja Cię będę myślami w buskie krzaczory ściągać
Ty wiesz, jaką tutaj mają moc te parchate koty czy wściekłe psy
Koniecznie musisz spróbować