Olszówka Rabka Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Re: Olszówka Rabka Zdrój

Post autor: Insignia 2010 »

Kiedys bedac w Rymanowie
W Kasztelańskim byly balety .
Tu na portalu poznalem faceta z lublina tylko tyle ze mijalismy sie na turnusach ja bylem w Zimowicie Rymanow on stacjonowal w Kasztelanskim .
Facet tez jechal pierwszy raz na tyrnus i mial napisac mi bo sam obiecal jak jest w Rymanowie ja tam pierwszy raz jechalem .
I zniknol nie pisał .
A ze on miał na drugi dzien wyjezdzac po moim przyjezdzie nie sadzilem ze go spotkam .
Po zainstalowaniu sie w pokoju jako czlek goscinny odwiedzilem dwie panie w sasiednim pokoju a ze partnera w pokoju jak sie pozniej okazało mialem zwolennika ,,, dobrej zmiany ,,,, tyle tylko ze on jeszcze sie z kolan nie podniosł .
Wiec na obchód poszedlem w towarzystwie 2 pań .
Najpierw Zielony Domek ....pozniej Kasztelanka .
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Re: Olszówka Rabka Zdrój

Post autor: Insignia 2010 »

Wchodzac do Kasztelanki tam sa szerokie schody ktore prowadza do obszernego holu i wejscie do restauracji i na parkiet .
Od razu z wejscia widzie ze trzymając po sie oburacz poreczy przy schodach zjezdza pijany gosc .
Zawolalem go na bok i cytuje jego nik z portalu gosc mowi ze to on .😁😁😁😁😁
Cytuje .....Ja myślałem ze wypoczne w ciszy i w spokoju ......a tu sa balety i to dobre .
Byl pierwszy raz i juz knuł mowiac mi jaki to fortel wymyśli zonie aby zaczac jezdzić na takie turnusy .
Wiec kolega z postu wyzej niech uważa .
Takie historie i wiele innych nie jeden weteran taki jak ja zapewne zna 😁😁😁🤭🤭
Awatar użytkownika