Sanatorium miłości

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Re: Sanatorium miłości

Post autor: ewana »

Witam ,w Busku byłam tydzień na przełomie listopada i grudnia ,może rzeczywiście szału nie ma ,ale mnie się podobało .Tężnie są imponujące i jest gdzie spacerować -park duży ! Mnóstwo rudych wiewiórek :lol: Do Markoniego warto zajrzeć ,jest piękna sala koncertowa.Zabiegi miałam takie jak chciałam i dobrze wykonywane .Sam ryneczek w Busku też urokliwy .Idąc od strony uzdrowiskowej po górkę po deptaku do ryneczku ,a potem z górki na pazurki -trochę lżej :są)ąteż małe knajpki -można zajrzeć i rozgrzać się ciepłym napojem . Z teżni można korzystać poza sezonem ,wchodząc do środka za niewielką opłatą 5 zł na 25 minut i poleżakować ,lub spacerować popijając wodę siarczkową.Obok jest kawiarenka i herbatką z cynamonem i pomarańczą plus gożdziki-wszystko to podawane w otoczeniu palm ,może nie tak dużych jak w Krynicy ,niemniej miło.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Sanatorium miłości powraca

Post autor: Hipokryt »

Hipokryt pisze: 01 sty 2023 21:18 Jak zapowiedziałem, tak też już niedługo się stanie :D
Właśnie trwa noworoczny wieczór, więc już wkrótce rozpocznie się emisja nowej edycji programu, w którym seniorzy szukają przyjaźni, a odnaleźć mogą nawet miłość swojego życia. :serce:
(...)
Cieszę się, że dzięki mojej informacji nie zapomnieliście obejrzeć premierowy odcinek nowego sezonu "Sanatorium miłości" :lol:
Miło mi również, że chętnie dzielimy się własnymi opiniami o tym programie telewizyjnym bliskim tematyce forumowej :D
Miło zobaczyć znajome Busko już po rewitalizacji części zdrojowej :)
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Sanatorium miłości