Arka Kołobrzeg od 4 do 25 marca 2014

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kamila 1956
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 lis 2012 19:56

Arka Kołobrzeg od 4 do 25 marca 2014

Post autor: kamila 1956 »

Witam. Dostałam skierowanie z NFZ skierowanie do Arki. Jestem ciekawa jak tam jest może ktoś by napisał jak tam czy fajnie bo to jest bardzo duży obiekt. Będę jechał a z Częstochowy może ktoś by jechał samochodem to jestem chętna odpłatnie zabrać się do Kołobrzegu. Bardzo proszę o kontakt.
forumowicz

Re: Arka Kołobrzeg od 4 do 25 marca 2014

Post autor: forumowicz »

Witaj :D Na temat Arki jest bardzo dużo opinii na forum ,świeżutkie z tego roku ,bardzo pochlebne ,podaję link tam masz wszystko : http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/se ... 5%82obrzeg ,miłego czytania ,super pogody z mnóstwem jodu ,bo termin wymarzony .Pozdrawiam serdecznie :D :D :D cytuję tylko jedną z opinii ,,Arka to sanatorium XXI wieku jest super,jak wejdziesz do hollu to zapiera dech w piersiach ,,
alicja25
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2013 11:46
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: alicja25 »

Witaj ,ale ci zazdroszczę ! Byłam tam wielokrotnie. Sanatorium jest przy samym morzu, z piękną obrotową kawiarenką. Poproś pokój z widokiem na morze. Pozdrawiam. Życzę pięknej pogody.
alicja25
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2013 11:46
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: alicja25 »

Z Arki skręcając w lewo dojdziesz do molo ,oraz latarni morskiej ok. 20-30 minut spacerkiem plażą, lub promenadą. Natomiast skręcając w prawo od Arki dojdziesz do poradzieckiego lotniska (pieszo ok. półtorej godziny) Są ścieżki rowerowe i można wypożyczyć rower. Jest dużo gości niemieckich. Pozdrowionka.
ODPOWIEDZ