Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam. Czy był ktoś w sanatorium ,,równica'',byłam kiedyś w ,,malwie'' i było super.Ale równica mi się wydaje bardzo wielkim molochem,nie wiem jak tam jest w środku tzn.w pokojach.Na fotkach mi się kojarzy ze szpitalem.Proszę o informacje o tym sanatorium,będę wdzięczna.Anna.
Witaj annajak Pod tym linkiem masz wszystko co jest w temacie Ustroń - Równica na tym forum http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/se ... stro%C5%84 a może jeszcze ktoś ze świeżymi wiadomościami się odezwie tego Ci życzę i pozdrawiam
Annajak - byłaś w Malwie, możesz przybliżyć jakie są tam warunki w pokojach? Przede wszystkim jakie łóżko- żeby nie wrócić w gorszym stanie niż się pojechało - w niektórych sanatoriach (większość niestety pogiergowskie) śpi się na sprężynach. Zakładałam wcześniej wątek w "opiniach o sanatoriach", ponieważ w najbliższych dniach chciałabym wyjechać na tydzień w miarę "tanio i dobrze" - polecano mi różne sanatoria - sprawdzałam je cenowo Róża najlepsza ale najdroższa . Rozważałam Równicę, ale opinie w necie są podzielone. Jadę sama więc chyba wolę bardziej kameralne sanatorium, cenowo najlepiej opłaca się Magnolia i Malwa i chyba na któreś się zdecyduję. Jeżeli możesz podziel się wrażeniami z Malwy, będę wdzięczna. Pozdrawiam
Witam
W równicy byłem we wrześniu 2013r., bardzo fajny ośrodek ( moloch to prawda )ale wszystko poukładane zabiegi na podaną godzinę bez kolejek (dostajesz obrączkę na rękę i przy wejściu i wyjściu się logujesz)
Najważniejsze to że nie musisz wychodzić na zewnątrz , z innych ośrodków muszą dochodzić i to problem
Ogólnie zaje......cie
Pozdrawiam
kozica-55.Witam ponownie.Ja byłam w 'malwie' kilkanaście lat temu w grudniu i było to moje pierwsze sanatorium.Było ok,zabiegi na miejscu suche,na mokre się chodziło.Ale ogólnie bardzo miły personel,czysto,kawiarnia,wieczorami tańce jak się lubi.Równica mnie trochę przeraża,nie lubię tłumu.Pozdrawiam.
smuga i adu2014.Dzięki za wiadomości.W sumie to ja większość czasu spędzam na szlakach turystycznych i nie zależy mi na siedzeniu w pokoju,ale boję się że przy takim tłoku ludzi bo chyba około 800 kuracjuszy to zabiegi mogą przypaść też po południu i wtedy nie nie można wychodzić w góry,tylko zabiegi i posiłki.I te pokoje przypominające sale szpitalne,bez firan.?Może nie mam racji.Mój nfz ma w Ustroniu tylko Równicę.Ustroń bardzo piękny i ta zbójnicka chata,czarcie kopytko...Musze się zdecydować.Pozdrawiam.
adu2014 pisze:Witam
W równicy byłem we wrześniu 2013r., bardzo fajny ośrodek ( moloch to prawda )ale wszystko poukładane zabiegi na podaną godzinę bez kolejek (dostajesz obrączkę na rękę i przy wejściu i wyjściu się logujesz)
Najważniejsze to że nie musisz wychodzić na zewnątrz , z innych ośrodków muszą dochodzić i to problem
Ogólnie zaje......cie
Pozdrawiam
Witaj Prawda byłam w Równicy i bardzo chciałam jechać jeszcze ...niestety dostałam LWIGRÓD w Krynicy i aż się boję jak będzie. Równica jest rewelacyjna pod każdym względem, czuje się tam jak u siebie.Personel medyczny miły, uczynny. Pokoje (bez problemu pok. jednoosobowy) czyste .Baza zabiegowa na miejscu. Miasteczko i okolice piękne. POLECAM.Pozdrawiam