Ukraina w Obliczu Wojny
-
Gość
Re: Ukraina w Obliczu Wojny
Wyjaśnię to krótko:nie jest to wojna tylko i wyłącznie Putina,jest to wojna o wpływy ludzi którzy tak naprawdę rządzą Światem/politycy tylko wykonują rozkazy/,podobnie było z pandemią,pandemie zawsze są przed lub po wojnie.Reset świata,ogromna okazja dla Polski,aby na tym skorzystać
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Ok, zawsze tak było i pewnie teraz też tak jest, że są tacy, co na wojnie zbijają kapitał, na tą małą i dużą skalę. Jestem nawet skłonna wierzyć, że konflikty na świecie są wywoływane sztucznie, dla zysku, przez jak to nazwałeś, rządzących tym światem. Dopóki jednak nie ma jednoznacznych dowodów, a jedynie przypuszczenia, to są to dla mnie, teorie spiskowe, a odpowiedzialność spada na tego, który jawnie wydaje rozkazy i nie można go wybielać w żaden sposób. Nie ważne co i kto ma na niego wpływ, to nie jest bezrozumna istota, która nie wie co robi.
Osobiście jako człowiek, jako Polka nie chcę korzystać w żaden sposób na tej czy innej wojnie. Za korzyści czerpane na krzywdzie innych, wcześniej czy później przyjdzie zapłacić (wierzę w prawo kammy). Pozytywną stroną tej strasznej wojny może być jedynie dobroć jaka się wyzwala u tysięcy zwykłych ludzi niosących pomoc. Można się z tym nie zgodzić, ale ja tak myślę, tak czuję.
Sorry, nie potrafię krótko.
Osobiście jako człowiek, jako Polka nie chcę korzystać w żaden sposób na tej czy innej wojnie. Za korzyści czerpane na krzywdzie innych, wcześniej czy później przyjdzie zapłacić (wierzę w prawo kammy). Pozytywną stroną tej strasznej wojny może być jedynie dobroć jaka się wyzwala u tysięcy zwykłych ludzi niosących pomoc. Można się z tym nie zgodzić, ale ja tak myślę, tak czuję.
Sorry, nie potrafię krótko.
-
Gość
Każdy myśli jak chce.Najważniejsze że jest wiosna
p.s nikt nikogo nie wybiela
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz