Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Widzę,że muszę wytłumaczyć
Post założony przez Kowalskiego ,wydał mi się założony przez osobę ,która chce spotkania z kobietą w wiadomym celu.
Tym bardziej ,że jest zalogowany dopiero od miesiąca.
Jeżeli się mylę ,przepraszam.
Zawielko, obojętnie kto się kryje pod nickiem Kowalskiego, to nie zmienia to faktu, że zrobił nam dobrą robotę zakładając taki wątek. Przecież możemy się w większym gronie NS- owym spotkać w Ciechu. Ja jego postu nie odczytałam tak jak Ty - może nie mam takiej wyobraźni, natomiast Twoja wypowiedź po prostu trochę mnie dotknęła.... Zazwyczaj tak szczerze się nie wypowiadam, ale naprawdę...mamy tyle innych problemów w życiu, że chyba lepiej czasami obrócić coś w żart, albo po prostu.... Spuścić ścierkę milczenia. Pozdrawiam słonecznie z brzęczącej i buczącej setkami pszczelich gardziołek działki ależ będzie owocków !!!! Zbiórka pod grzybkiem aktualna
Pietka 50+ pisze: 07 maja 2022 22:06
Dani, to Ty już druga w kolejce z "mrowiskiem" w plecaku Ja to Cię jeszcze tam nawiedzę na moim rumaku dwukołowym, bo mam taki plan
Pietko , w takim razie wygląda na to , że Ty mnie prędzej nawiedzisz bo ja będę bez auta , jadę z przewoźnikiem . Chciałabym też Ci pokazać Jutrzenkę od środka ale nie wiem czy będą mogli wchodzić goście , zobaczymy jak to rozwinie się . A nie wolisz naszego sękacza ?
Mrowisko gorzej będzie wieźć bo z miodem ale ok , jak coś - załatwione .
Jeśli to będzie taki naprawdę,naprawdę najprawdziwszy sękacz, to ja chętna bardzo poczęstowano mnie takim w zeszłym roku w Stańczykach i to było TO ! Już się cieszę na spotkanie Ciechocinek jest dla mnie łaskawy klimatycznie, ale te sosenki w Wieńcu.....
Temat o pobycie w sanatorium zszedł na konsumpcję jak to u nas czasem się zdarza ale pragnę wam donieść , że od 15 , 05 zaczynają się nasadzenia dywanów kwiatowych ale już teraz uruchomili tężnie, choć z przerwami tzn, są metrowe suche przerwy i już były 2 koncerty obok tężni a 1,05 był ogromny pochód w którym wzmocniliśmy grono lokalnych emerytów oczywiście z muzyką który zakończył się wielkim koncertem trwającym do północy a najważniejsze , że jeszcze nie pobierają opłat za tężnie i uruchomili fajfy na szachownicy i kończy się remont Zdrojowej więc będziecie mogli korzystać tylko nie wiem ile będą żądali za wstęp bo jak na razie najdrożej jest w sobotę w stodole i w kameralnej po 20 zeta od duszyczki za wieczór. Za friko można się bawić tylko w nauczycielski przez cały tydzień. We wszystkich pozostałych pobierają jakieś opłaty. Darmowe wejście jest jeszcze w Łazienkach II ale trzeba robić rezerwację za którą pobierają 10 zł. Mój turnusik w środę się kończy co stwierdzam z wielkim żalem bo ciężko będzie się żegnać z poznanymi osobami
Janie,czy w Wojskowym,Kolejowym, Pod Tężniami są dancingi? jak z frekwencją w Ciechocinku.Dzięki! korzystaj z ostatnich chwil.
Mój uśmiech stąd,że w końcu nie wiem ,czy jestem pionkiem czy nie/ale skoro szachy otwarte,to mogę być pionkiem/
Miłego tygodnia dla wszystkich
W wojskowym remont, w pozostałych są tańce. W kolejowym w tygodniu i w niedzielę można znaleźć miejsce a w piątek i sobotę trzeba robić rezerwację bo mogą być kłopoty ale ładnie grają w nauczycielu. Poczytaj moje wpisy to znajdziesz więcej.