Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jarkoz i kto tu jest agresywny? Każdy ma prawo słuchać i oglądać takich popaprańców jak lubi. Ty oglądasz swoich, i nie kaź innym, by musieli robić to co ty.
Podejrzewam że woj209 chce zadbać nie tylko o zdrowie fizyczne ale i o komfort psychiczny.
Rozumiem ,że woj 209 woli słuchać i oglądać w pokoju TVN ,GW ,Tuska i jego POpaprańców. Wtedy ma komfort psychiczny
Jarkoz , teraz już przesadziłeś grubo , wiesz ? Woj209 ma prawo oglądać to czego chce , słuchać czego chce i nic Ci do tego ! Rozumiesz ?
Zniesmaczyłeś mnie okropnie , co Ciebie opętało ? To nie jest temat o polityce tylko o wyjazdach .
Ogarnij się....
A Woj209 tylko chciała znaleźć pozytywnie nastawioną do życia i ludzi współlokatorkę, która nie lubi politykować i nie jest zbyt gorliwie wierząca, a znalazła...
Ech, żal
Życzę Woj209 byś zrealizowała swój cel i owocnie spędziła czas w sanatorium.
To jest pomysł na kiedyś... toż przecież gdybym trafiła na "wyznawców" a takichże słychać od razu byłby niezły kram...Jak to mówi moja Mama " w ręku różaniec, diabeł za skórą". Nic więcej nie powiem...i mam nadzieję, że Super towarzyszka się znajdzie i spędzicie czas tak jak lubicie. Pozostaje mi tylko przeprosić za wtręty polityczne ale słuchając jadowitego bełkotu nóż sam się w kieszeni otwiera.
Amen.
Przyjrzałem się owemu wpisowi w pierwszym momencie jak jeszcze nie było żadnej odpowiedzi ani komentarza.
Zastanowiłem się czy biega o autentyczne poszukiwanie przez Panią czy przez Pana.
Znacznie później się to wyjaśniło.
A ile rozmaitych komentarzy się namnożyło, szczególnie z kontekstem politycznym ,któren, regulaminowo został skazany na banicję.
I jakaż identyczna dyskusja by się nawiązała, gdyby ktokolwiek napisał post z tekstem będącym odbiciem jak w źwierciadle.
Aj waj ...