Jarkoz a co powiedziałbyś gdyby ktoś Ci codziennie kazał odmawiać różaniec na klęczkach ?
Bo znam i taki przypadek...

Superjarkoz pisze: 22 kwie 2022 16:36 Kleinehexe mój światopogląd to moja prywatna sprawa. Nie obnoszę się z tym , zadałem tylko pytanie. Szukanie osób, którzy mają podobne poglądy polityczne na tym forum ,do zamieszkania w jednym pokoju w sanatorium to chyba nie jest normalne. Byłem już 10 razy w sanatorium z różnymi ludźmi, o różnych poglądach i nigdy nie było spięć w pokoju. Może to autorka postu jest nawiedzoną fanatyczką ?

Podejrzewam że woj209 chce zadbać nie tylko o zdrowie fizyczne ale i o komfort psychiczny.

Rozumiem ,że woj 209 woli słuchać i oglądać w pokoju TVN ,GW ,Tuska i jego POpaprańców. Wtedy ma komfort psychiczny

Chyba wiem o kogo Ci chodziTamaryszek pisze: 22 kwie 2022 19:31 W Grudniu i Styczniu też był tutaj aktywny nowoczesny zawodnik, który natrętnie poszukiwał "gorszego sortu" do pokoju. Może chętnie teraz umili wspólny pobyt prawiąc jedynie słuszne mądrości na wiosennej łączce wśród kwiatów i motyli, lekko zataczając się z uśmiechem i radością płynącą z pyzatej mordeczki.