Szukam współlokatorkę do pokoju (10-31.05.2022)

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Szukam współlokatorkę do pokoju

Post autor: dani888 »

I tu zgadzam się całkowicie z wypowiedziami Gieni i Kleine :) .
Jarkoz a co powiedziałbyś gdyby ktoś Ci codziennie kazał odmawiać różaniec na klęczkach ?
Bo znam i taki przypadek... :)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

jarkoz pisze: 22 kwie 2022 16:36 Kleinehexe mój światopogląd to moja prywatna sprawa. Nie obnoszę się z tym , zadałem tylko pytanie. Szukanie osób, którzy mają podobne poglądy polityczne na tym forum ,do zamieszkania w jednym pokoju w sanatorium to chyba nie jest normalne. Byłem już 10 razy w sanatorium z różnymi ludźmi, o różnych poglądach i nigdy nie było spięć w pokoju. Może to autorka postu jest nawiedzoną fanatyczką ?
Super

A moze nie byłes zbyt ORTODOKSYJNY
Byłem gdzie od 3-4 dnia pobytu Towarzystwo stolikowe WPROWADZIŁO nakaz chodzenia na Majowe
Gdzie sprawdzano Mnie gdzie siedziałem w niedziele w Katedrze

Z Całym Szacunkiem było by fajnie gdy ludzie nie ingerowali w innych.
Czekam na anons

POSZUKUJE BRATNIEJ DUSZY KTÓRA PODCZAS POBYTU W ..NIE ODMÓWI IMPREZOWANIA

to bedzie news
jarkoz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sie 2021 18:57
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 13
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: jarkoz »

Bez przesady, nigdy bym na to nie pozwolił . Podam inny przykład....Od rana do wieczora rzyganie na obecnie rządzących. Wtedy byłoby ok ? Zresztą ... czym innym jest wiara,a czym innym zaślepienie polityczne .
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Popieram wszystkie panie piszące wyżej i też bym nie zdzierżył, jak napisała dani888 w jednym pokoju z osobą, która non stop słucha radia z Torunia, albo ogląda TVP PIS.
Oczywiście popsuł bym telewizor, albo zmienił pokój, a pracuję w sezonie jako konserwator w ośrodkach wypoczynkowych i w sanatoriach i wiem jak to skutecznie zrobić.
Jeżdżę z kolegą na wyjazdy komercyjne nad morze, ale jak pisze Gienia nadajemy na tych samych falach, czego Gienia była świadkiem.
Z nawiedzonymi ludźmi nie utrzymuję znajomości i unikam kontaktu.
Ostatnio w pobytach sanatoryjnych biorę tylko pokoje jedynki, ponieważ jeżdżę ze zwrotów wybieram obiekty, które takie pokoje mają bez zaświadczeń.
Oczywiście woj209 dobrze zrobiła zamieszczając taki wpis :kwiat:
Airam1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2021 23:26
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Airam1 »

jarkoz pisze: 22 kwie 2022 13:47 Co jest złego w słuchaniu i oglądaniu tych wymienionych stacji ?
Podejrzewam że woj209 chce zadbać nie tylko o zdrowie fizyczne ale i o komfort psychiczny.
Tamaryszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 wrz 2021 14:02

Post autor: Tamaryszek »

W Grudniu i Styczniu też był tutaj aktywny nowoczesny zawodnik, który natrętnie poszukiwał "gorszego sortu" do pokoju. Może chętnie teraz umili wspólny pobyt prawiąc jedynie słuszne mądrości na wiosennej łączce wśród kwiatów i motyli, lekko zataczając się z uśmiechem i radością płynącą z pyzatej mordeczki.
woj209
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 sie 2010 09:13

Post autor: woj209 »

Kochani - nie dyskutujmy już bo to ze szukam spoko fajnej wesołej lubiącej spacery humor osoby dla miłego spędzenia czasu turkusowego stało sue problemem życiowym dla „jarkoz” a przecież jego wywody to nie jest odpowiedz na mój post.
Jadę porażka czwarty i przez trzy razy tak znajdowałam osobę koleżankę do pokoju z którymi do dziś mam kontakt.
I to było fajne ze albo ja już czekałam w pokoju albo na mnie czekano.
Zycze wszystkim miłych dni pełne uśmiechu życzliwości
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Darku , sam na pewno wiesz o co chodzi , nikt nie może zmuszać do tego co sam lubi nie zważając na innych .
Zbyszku , dlatego wolę pokój jednoosobowy i jeśli znów pojadę to będzie tylko tzw. jedynka :)
Airam , moim zdaniem i Ty masz rację , odpoczynek psychiczny jest bardzo potrzebny , jaki jest sens jechać i być tam gdzie nie da się odpocząć i po powrocie do domu czuć się jeszcze gorzej ? :roll:
Jarkoz , na temat obecnych rządzących to i ja powiedziałabym dużo ale skoro jadę na odpoczynek , rehabilitację to po co ruszać takie tematy ?
Woj209 , jedź kochana , korzystaj z życia , nie patrz za bardzo na innych wrednych zwłaszcza , rób tak aby Ci było dobrze :) :serce: .
jarkoz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sie 2021 18:57
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 13
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: jarkoz »

Airam1 pisze: 22 kwie 2022 19:21
jarkoz pisze: 22 kwie 2022 13:47 Co jest złego w słuchaniu i oglądaniu tych wymienionych stacji ?
Podejrzewam że woj209 chce zadbać nie tylko o zdrowie fizyczne ale i o komfort psychiczny.
Rozumiem ,że woj 209 woli słuchać i oglądać w pokoju TVN ,GW ,Tuska i jego POpaprańców. Wtedy ma komfort psychiczny :oops:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tamaryszek pisze: 22 kwie 2022 19:31 W Grudniu i Styczniu też był tutaj aktywny nowoczesny zawodnik, który natrętnie poszukiwał "gorszego sortu" do pokoju. Może chętnie teraz umili wspólny pobyt prawiąc jedynie słuszne mądrości na wiosennej łączce wśród kwiatów i motyli, lekko zataczając się z uśmiechem i radością płynącą z pyzatej mordeczki.
Chyba wiem o kogo Ci chodzi :) . Mam nadzieję , że jednak znalazł ,,lepszy sort " :lol: .
Pozdrawiam ...
Zablokowany