Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Proszę o wpisy kuracjuszy , którzy posiadają lub otrzymają skierowanie do sanatorium MSW w terminie podanym w tytule. Ponadto bardzo proszę o wszelkie informacje w sprawach jakości zabiegów, wyżywienia i innych bytowych w tym sanatorium. Interesuje mnie także parkowanie auta podczas pobytu. Czy jest tam jakiś strzeżony czy tez nie strzeżony a wydzielony parking i ile taka usługa kosztuje?
Dziękuję także za cenne informacje z pobytu w tymże sanatorium tym kuracjuszom, którzy tam przebywali w ostatnim okresie a juz zakończyli kurację.
Wszystkich chętnych zapraszam do dyskusji i serdecznie pozdrawiam.
MarkStan, Warzelniana 1 , znaczy ORION ? Z tego, co pamiętam, z parkingiem nie miałam problemu, bo jest spory, obiekt posiada basen solankowy, mają swoją wypożyczalnię rowerów i własną siłownię na wolnym powietrzu. Położony jest tuż przy tężniach. Więcej szczegółów znajdziesz klikając w lupkę i wpisując Nazwę sanatorium. Pozdrawiam i życzę udanego pobytu więcej wymądrzać się nie będę, bo byłam tam na pobycie komercyjnym, a on rządził się innymi zasadami. Pewnie gdzieś tam przemkniemy obok siebie w Ciechu w tym terminie, życzę udanego pobytu
Witaj Pietka 50+ , Dzięki za kilka informacji. Tak to chyba chodzi o Sanatorium Orion ale w skierowaniu nie podano tego.
Byłem w Ciechu w 2006 roku na prywatnym turnusie 2 tygodniowym, zimą. Poszliśmy z towarzystwem zobaczyć nawet nabożeństwo w małej cerkiewce prawosławnej, znajdującej się przed MSW. Przy okazji zaglądałem na basen, bo to moje ulubione miejsce. Kocham też rowerek bez którego nie mogę funkcjonować nawet zimą, jeśli śn