Jakie sanatorium polecacie w Ustroniu
Jakie sanatorium polecacie w Ustroniu
Witam wszystkich rehabilitantów i proszę o pomoc jeżeli ktoś był i wie coś na temat sanatoriów w Ustroniu. Chciałabym jechać prywatnie na dwa tygodnie do Ustronia - mój budżet jest ograniczony dlatego chciałabym trafić do sanatorium w miarę taniego, ale z dobrą opinią. Przymierzałam się do TULIPANA - ale jak poczytałam opinie o brudnych , pachnących stęchlizną pokojach i materacach na których człowiek ze zdrowym kręgosłupem nie jest wstanie wyleżeć to zrezygnowałam z pobytu. Czekam więc na propozycje osób, które korzystały prywatnie z sanatorium i są zorientowane w kosztach i warunkach.
Rozważam również Szczawnicę ,ale bardziej nastawiona jestem na Ustroń.
Rozważam również Szczawnicę ,ale bardziej nastawiona jestem na Ustroń.
-
forumowicz
Re: Jakie sanatorium polecacie w Ustroniu
Osobiscie polecam Tobie Równicę.Baza przyrodo-lecznicza w jednym obiekcie .
Zabiegi dobre .Obiekt duży ,ale ja byłam parę lat temu i tam chętnie bym powróciła.
Pozdrawiam
Zabiegi dobre .Obiekt duży ,ale ja byłam parę lat temu i tam chętnie bym powróciła.
Pozdrawiam
Dzięki za podpowiedź, sanatorium faktycznie godne uwagi jednak cenowo trochę dużo to wychodzi, próbuję znaleźć jednak coś tańszego.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
forumowicz
Witaj kozica55
Będzie ciężko połączyć , dobre warunki pobytu , dobrą rehabilitację i jeszcze niską cenę.Równica w tym względzie nie jest jeszcze droga a przynajmniej zapewnia rehabilitacje na dość dobrym poziomie i wszystko na miejscu.Możesz jeszcze pokombinować by mieszkać na kwaterze a na zabiegi dochodzić do jednego z wielu sanatorii , których w Ustroniu nie brakuje chociaż to też cenowo nie zbyt tanio ze względu na ceny zabiegów.Super warunki są w Róża MED I SPA i co ciekawe mają opcję rehabilitacja i odnowa biologiczna all inclusive ,wszystko bez ograniczeń.Życzę pomyślnego wyboru i miłego dnia 
-
forumowicz