Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich po długiej przerwie.
Czekam w kolejce, jak wszyscy, spodziewam sie skierowania w maju, może w czerwcu.Chciałabym pojechac z osoba,która nie ma skierowania, a która zaplaciłaby za np.2-tygodniowy turnus rehabilitacyjny, w tym samym sanatorium i terminie.
Czy jest taka mozliwość? Nie wiem czy wszystkie osrodki mają do dyspozycji miejsca na takie odpłatne turnusy.?
Proszę, napiszcie, jeśli wiecie coś na ten temat.
Pozdrawiam serdecznie
Mając skierowanie mniemam ,ze z NFZ winnaś odrazu zarezerwować w tym samym czasie pobyt dla ..
Wiele osob jedzie ze znajomymi do tego samego a niejdnokrotnie na tym samym pietrze ośrodka
Dzis prawie 100% osrodków w czasie sezonu letniego OGRANICZAJA skierowania Funduszowe na żecz Osob prywatnych
Najlepiej zadzwonić, bezpośrednio do danego sanatorium i zarezerwować pokój dla tej drugiej osoby, jeśli już będzie znany termin wyjazdu. W sanatoriach tylko na to czekają, aby przyjeżdżali ludzie z gotówką! Ewentualnie można wynająć pokój " na mieście" - wszędzie w miejscowościach uzdrowiskowych są pokoje gościnne do wynajęcia.
Dzięki darek ,pocieszyłeś mnie.Tak, skierowanie będzie z NFZ, jak tylko je otrzymam, zaraz zorientuję sie dzwoniąc do uzdrowiska.Mam nadzieję, że jest tak jak mówisz, że każdy ośrodek ma w rezerwie wolne miejsca na pobyty komercyjne,w przeciwnym razie będę nie pocieszona....Najgorsze jest to,że do czasu otrzymania skierowania nie bedę pewna, ale cóz, trzeba byc dobrej mysli