Wyjazd Polańczyk Dedal 20.04

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jolcia69
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2022 13:59
Oddział NFZ: Lubuski

Wyjazd Polańczyk Dedal 20.04

Post autor: Jolcia69 »

Szukam wspólnego transportu do Polańczyka na 19 lub 20.04.2022 z okolic Zielonej Góry lub okolic.
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 15:02
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękowano: 4 razy

Re: Wyjazd Polańczyk Dedal 20.04

Post autor: szynszyl64 »

Witam. Domyślam się że jedziesz z NFZ-u. Jak nikogo nie znajdziesz to najlepszy dojazd jest firmą NEOBUS. Jak nic się nie zmieniło to wyjazd jest
około 22-giej z dworca pks we Wrocławiu i około 7-dmej jesteś w Polańczyku. Kwiecień w Bieszczadach tylko zazdrościć. W razie pytań pisz. Byłem w
Dedalu.🤗👍
Jolcia69
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziekuje za informacje o połączeniu. A jak pobyt w Dedalu?
Awatar użytkownika
anulka63
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2011 16:17

Post autor: anulka63 »

Byłam w Dedalu kilka lat temu i szczerze Ci zazdroszczę wyjazdu tam.Życzę miłego wypoczynku :))
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 15:02
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękowano: 4 razy

Post autor: szynszyl64 »

Ja byłem na przełomie kwietnia i maja 2021roku. W około wszystko było pozamykane bo pandemia. Dni jeszcze chłodne a na widocznych szczytach
Bieszczadów czapy ze śniegu. Ale można było i pospacerować i wygrzać kości w słoneczku. Zabiegi dostosowane do dolegliwości. Plusem jest komora
kriogeniczna co prawda odpłatna. Ordynator sanatorium w moim odczuciu bardzo kompetentny. Kuchnia żywi nie źle ale rzecz gustu co kto lubi. Ja
głodny nie chodziłem. 😉🤗
Jolcia69
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

To tylko szykować walizki. Mam nadzieje , że uda się tam dojechać, bo połączenie mam kiepskie godzinowo.
ODPOWIEDZ