Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Z tego co mi wiadomo to najkrócej czeka się na rehabilitację odnośnie dróg oddechowych .
Na narząd ruchu zawsze było dłużej .
Pozdrawiam i dobrych wyjazdów życzę .
Czy ktos teraz moze otrzymal skierowanie do sanatatorium w ramach prewencji? Chodzi o wojewodztwo slaskie, czy dlugo sie czeka,ile miesiecy?Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
Około 4 miesiące od komisji otrzymałam skierowanie(z tym , że zmieniałam termin ze względów zdrowotnych-po zabiegu).Po wysłaniu pisma z prośbą o zmianę terminu wyjazdu po 21 dniach mam nowy termin.
Witam .Ja czekałem na komisje ponad 2 tyg ale odbyła się zaocznie czekałem od września i jadę po 6 miesiącach najdłużej jak do tej pory z reguły mieścili się w magicznych 90 dniach .Ważne ze z wyborem miejsca i ośrodka nie było problemu trzeci raz Polańczyk .