Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No tak , Selene - od Wczoraj jestem pełnoprawną trzydzistolatką Za życzenia serdecznie dziekuję
A co do reszty to ja już zaczyna ten luz odczuwać . Jest nieporównywalnie do sytuacji sprzed kilkua lat .Starszy syn am 10 lat ... a ja Ciagle młoda , hahaha.Zawsze zartowałam , że jeszcze zdąZĘ Z NIM NA DYSKOTEKI POCHODZIC .....
Dzieki raz jeszcze.....